Bereken je mobiliteitsbudget en Lease'm

Krijg je (mogelijk) te maken met een mobiliteitsbudget? Dan is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Private lease is een van de meest gekozen vervoersmogelijkheden wanneer men een mobiliteitsbudget ontvangt. We vertellen je graag meer over de opties.

Wat is een mobiliteitsbudget?

Steeds meer bedrijven gaan over tot het verstrekken van een mobiliteitsbudget in plaats van het aanbieden van een leaseauto. Wat is een mobiliteitsbudget? Een mobiliteitsbudget is een budget per werknemer om het woon- werkverkeer te betalen. Iedere werknemer krijgt een bepaald bedrag per maand, waarmee hij/zij het vervoer van en naar zijn werk moet financieren. Een belangrijk voordeel voor jou als werknemer is dat je zelf kunt kiezen met welk vervoersmiddel je naar je werk, klant of relatie gaat. Het mobiliteitsbudget krijg je volgens een budget of als extra salaris ter beschikking. Veel werknemers kiezen voor een private lease auto, maar je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om een deel van het budget te gebruiken voor andere vervoersmiddelen zoals de trein. Handig als je een afspraak hebt midden in een grote stad. Jij bepaalt hoe je dit invult met jouw budget.

Voor elk mobiliteitsbudget een private lease auto

Welk mobiliteitsbudget je ook ontvangt, er is altijd een private lease auto voor jou te vinden. Wil je een deel van je budget vrijhouden voor alternatief vervoer of voor andere dingen? Dan kies je een kleine auto met een interessant tarief. Verwacht je weinig tot geen gebruik te gaan maken van alternatief vervoer? Dan kies je voor een grotere auto met meer comfort. Lease’m biedt alle mogelijkheden.

Switch van zakelijk leasen naar privé leasen met mobiliteitsbudget

Wat kan het mobiliteitsbudget voor jou doen? Dat bereken je eenvoudig door onderstaand een aantal gegevens in te voeren.

  • Wat is je bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en eventuele vaste bonussen)?
  • Totaalprijs van je gewenste auto, incl. BTW en BPM.
  • Het bijtellingspercentage van je huidige leaseauto.
    Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 100 in.
  • Het leasebudget dat je maandelijks van je werkgever krijgt.
  • Welk bedrag leg je maandelijks zelf in?
  • Hoeveel kilometer rijd je per maand?
  • Hoeveel betaal je bij benadering per maand aan brandstofkosten voor alle kilometers die je rijdt (privé en zakelijk)?
  • Door op 'Bereken mijn mobiliteitsbudget' te klikken worden worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.
Hulp of advies nodig?
Contact team Lease'm

Een private lease specialist staat op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur voor je klaar!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world