Xpeng private lease

Private lease een splinternieuwe Xpeng

Ben je op zoek naar een elektrische auto met een aanzienlijke range? Dan is het nieuwe automerk Xpeng wat voor jou! Xpeng is al een aantal jaar een grotere speler onder de volledig elektrische automerken.

Naast de indrukwekkende afstand die je kan afleggen in een Xpeng met een volle batterij, zijn de auto’s van dit merk ook standaard rijk uitgerust met luxueuze features zoals elektrisch verstelbare stoelen en een modern infotainment systeem met touchscreen. Bent u geïnteresseerd in de Xpeng? Dan is het vanaf nu mogelijk om Xpeng te private leasen bij Lease’m.

Met private lease, ook wel privé lease genoemd, heb je geen omkijken meer naar kosten voor onderhoud, banden, pechhulp, all-risk verzekering, wegenbelasting en meer. Naast het leasetarief betaal je alleen nog brandstofkosten. En deze brandstofkosten liggen ook nog eens relatief laag ten opzichte van auto’s die rijden op benzine of diesel. Op deze pagina vind je alle informatie en mogelijkheden op het gebied van Xpeng private lease.

Stel je eigen Xpeng leaseauto samen

Aanbiedingen Zelf je Xpeng samenstellen

Over het ‘nieuwe merk’ Xpeng

Xpeng is een relatief nieuwe en wellicht voor jou nog onbekend merk. Inmiddels hebben ze al meerdere modellen op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Toch bestaat het merk al vele  jaren en rijden er al meer dan 100.000 auto’s van rond wereldwijd. De experts van Lease’m staan altijd voor je klaar om jou te informeren over dit elektrische automerk. Of kijk in onze lease configurator en stel daar vrijblijvend een Xpeng samen. Zo zie je direct het leasetarief en kan je aan de hand daarvan direct een offerte aanvragen. Of zelfs direct bestellen.

Waarom privé een Xpeng leasen bij Lease’m?

Bij Lease’m staan we voor private lease zonder gedoe. En dat voor een vast tarief per maand, zo weet je waar je aan toe bent. Met de regeling voor vervangend vervoer maar ook voor 24/7 pechhulp, blijf jij ook gegarandeerd zorgeloos onderweg. Lease’m gaat ook een stapje verder dan de rest. Wat dacht je hiervan?

Meer weten over Lease’m? Lees snel verder.

Alle Xpeng modellen

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?

Wat maakt een Xpeng leasen interessant?

Waarom zou je kiezen voor Xpeng private lease? Het belangrijkste argument dat veel klanten van Lease’m kiezen is dat ze zekerheid hebben over wat ze maandelijks kwijt zijn. Voor een vast maandelijks bedrag rijdt u in een super nieuwe Xpeng G9 of in een Xpeng P7. Wat zit er allemaal inbegrepen in deze vaste maandelijkse kosten?

 • Kosten voor onderhoud, eventuele reparaties en banden
 • WA Casco verzekering (all-risk) en Ongevallen Inzittenden Verzekering
 • Pechhulp binnen Europa (24/7)
 • Wegenbelasting
 • Rente en afschrijving
 • Vervangend vervoer na 72 uur
 • Schadeherstel en ruitreparaties
 • Afleveringskosten

Meer informatie over privé leasing.

Voordelen privé lease

Wat zijn de belangrijkste voordelen van private lease van een Xpeng? We zetten de belangrijkste voor je op een rij.

 • Zekerheid. Je weet van te voren precies hoeveel je per maand moet betalen. Samen stellen we een leasecontract op waarin we bepalen voor welke periode het contract geldt en wat het bedrag per maand is. Dit zijn alle kosten die je maakt voor het rijden in een gloednieuwe auto. Je betaalt alleen nog de brandstofkosten.
 • Je betaalt iedere maand een bedrag. Je hoeft dus niet te sparen voor een groot geldbedrag.
 • Het is een all inclusive leasevorm. Alle kosten zitten inbegrepen en je hoeft zelf dus niets te regelen. Reparaties, onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting; we regelen alles voor je.

Stel je eigen Xpeng leaseauto samen

Aanbiedingen Zelf je Xpeng samenstellen

Xpeng private lease modellen

Welke Xpeng elektrische modellen zijn populair voor particuliere lease? We zetten de  modellen voor je op een rij:

 • P7
 • G9