Regeling kosteloos inleveren bij Lease'm

Vaak zit het mee maar soms zit het tegen. In goede tijden kun je met gemak verplichtingen aangaan, maar wat gebeurt er als je bijvoorbeeld je baan verliest? Of nog erger, je komt te overlijden?  Dankzij de unieke optionele inleverregeling van Lease’m hoef je niet wakker te liggen van de financiële verplichting die hoort bij jouw privé leasecontract. Je kunt de auto dan zonder meerkosten voortijdig inleveren. Dáárom kies je, juist in goede tijden, voor privélease met inleverregeling.

Geïnteresseerd in scherpe private lease acties?

Actuele aanbiedingen

Voorwaarden inleverregeling

Kies je voor  de “Inleverregeling” dan kun je de leaseovereenkomst kosteloos opzeggen als je ontslagen wordt vanuit een contract voor onbepaalde tijd.

Als je gebruik wilt maken van deze inleverregeling hebben we de volgende documenten van je nodig:

  • Een kopie van de originele arbeidsovereenkomst.
  • Een document ondertekend door een tekeningbevoegde binnen de organisatie van jouw werkgever waaruit blijkt dat de arbeidsovereenkomst niet door jou zelf is opgezegd.
  • Een door jou ondertekende opzegging van het leasecontract waarin staat opgenomen dat je gebruikt maakt van deze inleverregeling.

In het geval van overlijden van de contractant is een overlijdensakte voldoende om het leasecontract kosteloos voortijdig te beëindigen. Deze dekking is standaard in de overeenkomst opgenomen.

Hulp of advies nodig?
Contact team Lease'm

Een private lease specialist staat op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur voor je klaar!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world