Voorwaarden private lease

Welke voorwaarden horen bij private lease?

Ga je privé leasen? Dan wil je weten onder welke voorwaarden je dat doet. Dat vinden wij van Lease’m heel logisch. Je gaat namelijk een leasecontract voor een langere tijd aan. Zo wil je weten wat de kosten zijn bij een eventuele voortijdige beëindiging of als je meer kilometers hebt gereden dan in je contract is vastgelegd. Op deze pagina informeren we je over de voorwaarden voor private lease.

Documenten

In diverse documenten hebben we de belangrijkste voorwaarden vastgelegd. De voorwaarden voor private lease vindt en download je direct hieronder.

Financiële registratie bij het BKR – hoe zit dat?

Bij het aangaan van een leasecontract bij Lease’m, wordt dit ook geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). Dit doen we om jou te beschermen voor financiële verplichtingen waaraan je wellicht niet of lastig kunt voldoen. Een BKR registratie hoeft absoluut niet nadelig te zijn. Het bedrag dat we bij aanvang van de private lease registreren bij het BKR bedraagt sinds april 2022 100% van de totaalsom van het leasecontract.

Een rekenvoorbeeld:

Je betaalt over een periode van 48 maanden, € 300,- per maand voor jouw private leaseauto. Daarmee heeft het leasecontract een waarde van € 14.400,-. Van dit totaalbedrag wordt dus ook 100% geregistreerd bij het BKR, ofwel € 14.400,-.

Wanneer je jouw financiële verplichting elke maand nakomt, worden er geen achterstanden geregistreerd. Toekomstige kredietverstrekkers kunnen hieruit de conclusie trekken dat je prima in staat bent met jouw financiële verantwoordelijkheden om te gaan. Twijfel je welk effect de registratie van een private leasecontract op jouw financiële mogelijkheden zal hebben? Wij adviseren je dan om dit vooraf te bespreken met jouw financieel adviseur om een realistisch beeld te geven.

Geïnteresseerd in scherpe private lease acties?

Actuele aanbiedingen

Pech onderweg, wat doe ik dan?

Pech onderweg is heel vervelend. Maar geen zorgen, waar je ook staat in Nederland of elders in Europa. Met 1 telefoontje is pechhulp geregeld, 24/7. Je belt met 033-7507777 en kiest dan voor de optie pechhulp (nr.1). Je wordt dan direct doorgeschakeld naar de pechhulp centrale die jou snel weer op weg helpt. Zo ga je dus altijd en overal gerust op weg.

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!