2e plaats bij verkiezing Beste Leasemaatschappij 2022!

Op dinsdag 7 december vond in Utrecht het jaarlijkse Lease Event van de VZR (Vereniging Zakelijke Rijder) plaats. Jaarlijks wordt hier ook de verkiezing leasemaatschappij van het jaar gehouden,  gebaseerd op het gelijknamige klantenonderzoek Leasemaatschappij van het jaar dat september 2021 is afgenomen. In de categorie Private Lease berijders is Lease’m op de 2e plaats geëindigd! Daarom mag Lease’m zich mede #BesteLeasemaatschappij2022 noemen. Daar zijn we vanzelfsprekend hartstikke trots op! 

Beoordeling op vele aspecten

Bij het onderzoek leasemaatschappij van het jaar is gekeken naar de overall tevredenheid van Private Lease rijders, maar zijn ook allerlei specifieke onderdelen gemeten. Denk aan communicatie en informatie, contractuele aspecten, dienstverlening, sturing, onderhoud en schade en pech afhandeling. Het gemiddelde rapportcijfer is een 8,4, wat Lease’m dus op de tweede plaats heeft gebracht. Daarom mogen we de titel ‘Beste Leasemaatschappij’ mede dragen. Vanzelfsprekend zijn we hartstikke blij met deze mooie uitkomst.

Als relatief kleine speler zijn we in staat om goede service en -dienstverlening te bieden, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Het is geweldig om te zien dat klanten dat écht waarderen, juist in deze tijd!

Speciaal dankwoord!

Bijzonder veel dank aan alle enthousiaste klanten die deel hebben genomen aan het onderzoek. Met alle uitkomsten gaan we onze service en dienstverlening het komende jaar nog verder verbeteren. Zodat u nog betere service ervaart én om volgend jaar op de hoogste trede te staan 🙂

Het volledige nieuwsbericht over de verkiezing Beste Leasemaatschappij van het Jaar vind je hier.