Welkom bij Lease'm - Start als autobedrijf een samenwerking met Lease'm Private Lease

Ben jij als universeel autobedrijf of merkspecialist (niet-merkdealer) benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking met Lease’m private lease? Lees er op deze pagina alles over en ontdek welke voordelen Lease’m jou als autobedrijf kan bieden*!

Jouw klant een private lease auto, jij het onderhoud, de banden en vervanging!

Start je een samenwerking met Lease’m private lease, dan kun jij al jouw klanten de interessante private lease auto’s van Lease’m aanbieden. Je merkt ongetwijfeld dat hier steeds meer vraag naar komt. En hoe fijn is het dat jij dit ook makkelijk en snel kunt aanbieden via Lease’m! Het grote voordeel voor jou? Jij mag gewoon blijven sleutelen aan de auto! Het onderhoud, de reparaties en ook de banden gaan via de werkplaats. Zo blijf je dus in contact met je klant en je factureert de werkzaamheden aan Lease’m. Maar er is natuurlijk meer. Hieronder zetten we alle voordelen voor jouw autobedrijf en de klant op een rij.

De voordelen voor jou en de klant

Voordelen voor jou als autobedrijfVoordelen voor de klant
Onderhoud en banden in jouw werkplaatsOnderhoud bij jou als bekende dealer
Een vast aanspreekpunt bij Lease’mLease’m heeft voorraad, klant kan altijd snel rijden!
Eerste recht op koop (bij einde leaseovereenkomst)Kredietbeoordeling binnen 24 uur
Provisie per contractEen vast aanspreekpunt
Lease’m neemt het werk uit handen (wij factureren aan de klant)Zekerheid door Keurmerk Private Lease
Aflevering auto én eventuele vervanging bij jouw vestigingHoge klanttevredenheid (9+)
Ruim aanbod auto’s van 13 merken incl. aanbiedingenGeen schadevrije jaren nodig

Hoe werkt het voor jou?

Via onze website kun je de klant ons private lease aanbod laten zien. Vervolgens kan er gekozen worden voor een nieuwe voorraad auto, die snel leverbaar is, óf een nieuwe auto die naar wens samen gesteld kan worden en in de meeste gevallen een levertijd heeft. Zodra de leaseauto is samengesteld ziet de klant direct het bijbehorende leasetarief én, nog mooier, je kunt gelijk een offerte aanvragen of de auto zelfs direct bestellen! De offerte of het concept leasecontract wordt binnen enkele minuten naar het opgegeven e-mailadres verzonden (Incl. een cc naar de verkoper/dealer).

Na bestelling van een auto
Heb je de auto besteld? Dan wordt er direct een e-mail voor de kredietbeoordeling, die bij de private lease aanvraag hoort, naar de klant verstuurd. We bieden gegarandeerd een snelle kredietbeoordeling. Zo is er een 1e advies/pre-check binnen 5 minuten. Daarna volgt er binnen één werkdag, na aanlevering van alle documenten, een terugkoppeling op het dossier. Bij een akkoord op de kredietbeoordeling nemen we contact op met de klant en met de verkoper. Daarna bestellen wij de auto bij een van onze leverende dealers, wordt deze rijklaar gemaakt en gratis bij jou op de stoep geleverd voor de aflevering. De feestelijke aflevering en het WAUW-moment bij jouw klant verzorg jij!

Monteren accessoires
Wil je zelf de extra accessoires monteren, die in het contract zijn opgenomen (bijv. een trekhaak)? Dat mag, uiteraard wel na overleg met Lease’m. Jij monteert dan zelf de accessoire en factureert deze aan Lease’m voor het vooraf afgesproken bedrag. Online kun je eenvoudig, onder de fabrieksopties bijvoorbeeld, zelf een accessoire opvoeren als je met de klant zit (geef daar altijd de verkoopprijs incl. btw op).

*Lease’m werkt alleen samen met BOVAG gecertificeerde autobedrijven.

 

Interesse in een kennismaking met Lease’m?

Heeft u interesse in een nadere kennismaking, fysiek of via een Online meeting? Of ontvang je graag meer informatie over hoe we samen kunnen werken? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U kunt ons uiteraard ook direct bellen. Dat kan op werkdagen tussen 08.00 & 17.30 uur, via 033-7507777.

  • Door op 'verstuur bericht' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.
Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!

Direct hulp?
Direct hulp?