Private lease voorraad acties

Profiteer van de korte levertijd op deze private lease voorraad acties!

De levertijd op een nieuwe auto is nog steeds relatief lang, onder andere veroorzaakt door een tekort aan computerchips. Gelukkig hebben wij een aantal private lease auto modellen ruim ingekocht en deels nu al uit voorraad leverbaar: binnen nu en 4 weken stap je in een scherp geprijsde private lease auto. Bekijk hieronder de mogelijkheden en klik direct je favoriete model aan voor details! Wat wordt jouw volgende auto?

Voorraad private lease auto’s

Soms kun je in de toekomst kijken en weet je wanneer een nieuwe auto benodigd is. Soms kom je voor onverwachte situaties te staan, waarbij je een auto nodig hebt die direct leverbaar is. Lease’m heeft altijd private lease auto’s uit voorraad leverbaar. In deze auto’s kun je, na het rijklaar maken van de auto, al direct in rijden. Meestal is een private lease auto uit voorraad, ook een auto met extra voordeel en dus lekker scherp geprijsd. Door een voorraad auto te kiezen, bespaar je in tijd en kosten. Zo hoef je geen lange zoektocht te houden naar een nieuwe auto en voorkomt het dat je een tijdelijke (en relatief dure) huurauto moet regelen.

Van zuinige stadsauto tot elektrische auto

Met het aanbod aan private lease voorraad auto’s hebben we rekening gehouden met wensen van autorijdend Nederland. Zo zijn er vaak zuinige stadsauto’s uit voorraad leverbaar, maar ook elektrische auto’s komen steeds meer als voorraad deal voorhanden. Het voordeel van een nieuwe private lease auto is dat deze is voorzien van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Zo weet je zeker dat jij en je dierbaren veilig onderweg zijn. Een APK-keuring is voorlopig ook nog niet aan de orde, die is pas na vier jaar voor het eerst benodigd.

Onderhoud goed geregeld

Met een uit voorraad geleverde private lease auto weet je ook zeker dat je geen zorgen hebt over het onderhoud van de auto. Al het onderhoud, ook de vervanging van banden, is namelijk gedekt vanuit het leasecontract. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor eventueel vervangend vervoer als een reparatie aan de auto langer dan 72 uur in beslag neemt (alleen van toepassing binnen Nederland). Ontdek wat er nog meer bij een private leasecontract is inbegrepen.

Bekijk alle andere aanbiedingen of stel een leaseauto naar wens samen

Aanbiedingen Stel zelf je auto samen

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?