Private lease SUV

Een SUV auto is momenteel zeer populair in ons land. Steeds meer mensen kiezen voor dit model met een hogere instap en vaak toch sportieve uitstraling. Bij Lease’m begrijpen we dat volledig. Wil je een SUV private leasen, maar heb je hier niet in een keer een groot bedrag voor over? Ontdek nu alle mogelijkheden. Voor het particulier leasen van een SUV betaal je een vast maandbedrag over de gehele looptijd, waarmee je geniet van alle gemak van private lease. Alleen de brandstof betaal je zelf. Kies je favoriete model SUV auto uit in de lease configurator. Gebruik aan de linkerzijde van de pagina het filtermenu en selecteer onder ‘carrosserie’ SUV.

Stel je SUV private leaseauto samen

Nu samenstellen

SUV auto modellen

Lease’m heeft een aantal SUV automodellen in het assortiment. SUV staat voor Sport Utility Vehicle en dit type auto kenmerkt zich door de hoge bodemvrijheid en instap en de ruimte en capaciteit om passagiers te vervoeren. Naast vele benzine modellen zijn er diverse elektrische SUV’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Hyundai KONA, de Peugeot 2008 en de Renault Captur. Je stelt deze en vele andere modellen naar eigen smaak samen in de leaseconfigurator. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment SUV auto’s.

 

Wat is private lease

Privé lease, of private lease is een leasevorm bedoeld voor particulieren. Je kunt als particulier voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe SUV auto rijden. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de kosten voor brandstof of het opladen van je auto. Maakt jouw bedrijf of organisatie gebruik van het mobiliteitsbudget? Ook dan is privé lease een interessante vorm van leasen!

Waarom een SUV auto private leasen?

Private lease geniet steeds meer populariteit. Maar waarom is dat zo? Wat maakt het interessant? Het belangrijkste voordeel van privé lease is de zekerheid en het overzicht. Je weet wat je krijgt en het is makkelijk te budgetteren. Voor een vast maandbedrag rijd je namelijk in een nieuwe auto. Daarbij is alles inbegrepen zodra je geen extra kosten hebt. Het enige wat je zelf nog betaalt is de brandstof. Welke kosten zitten allemaal bij private lease in?

 • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
 • Onderhoudskosten
 • Kosten voor reparaties en banden
 • 24/7 Pechhulp in heel Europa
 • Kosten van vervangend vervoer na 72 uur (vergelijkbare auto binnen Nederland)
 • Rente en afschrijving
 • Schadeherstel en ruitreparaties (eigen bijdrage per schadegeval van toepassing)
 • Wegenbelasting
 • Afleveringskosten

Meer informatie over privé lease.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Wij zetten het graag voor je op een rij?

Voordelen

 • Vast maandbedrag. Private lease werkt met een vast bedrag per maand wat je betaalt voor het rijden van je auto. Daarnaast heb je enkel nog de kosten voor brandstof. Je weet dus precies waar je iedere maand aan toe bent.
 • Alles wordt geregeld. Van verzekeringen en reparaties tot onderhoud en belasting. Jij hoeft zelf nergens aan te denken, wij regelen alles voor je.
 • Een nieuwe auto kost veel geld. Maar niet als je kiest voor private lease. Je hoeft dus niet maanden of jaren te sparen voor een nieuwe auto.

Nadelen

 • De leaseauto is officieel niet van jou. De auto blijft op naam van de leasemaatschappij staan. Ook als het leasecontract is afgelopen.

Stel je SUV private leaseauto samen

Nu samenstellen

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?