Private lease stationwagon

Ook de auto’s met wat meer ruimte, zoals een stationwagon, zijn geschikt om te private leasen. Het aanschaffen van een dergelijke auto kost al snel veel geld. Private lease is dan een goede uitkomst.  Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn om een stationwagon, ook wel stationwagen genoemd, te gaan private leasen. Voor het leasen van een stationwagon betaal je een vast bedrag per maand en profiteer je van alle gemakken van private lease. Je hoeft alleen nog zelf te tanken. Zo kies je bijvoorbeeld uit een Renault Clio Estate, Peugeot 308 SW, Skoda Octavia Combi of Hyundai i30 wagon. Een occasion stationwagon private leasen behoort soms ook tot de mogelijkheden. Kies je favoriete model uit in de lease configurator of kies uit één van onze private lease aanbiedingen.

Bekijk de aanbiedingen of stel je stationwagon samen

Aanbiedingen Stel je stationwagon samen

Alle stationwagon auto modellen

Er zijn vele stationwagon modellen in het assortiment van Lease’m. Hieronder vind je een greep uit de stationwagons die we aanbieden en die veel gekozen zijn.

Wat is private lease

Private lease, ook wel privé lease genoemd, is een leasevorm speciaal in het leven geroepen voor particulieren. Je kunt als particulier voor een vast bedrag per maand in een nieuwe stationwagon rijden. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de kosten voor de brandstof. Maakt jouw bedrijf of organisatie gebruik van het mobiliteitsbudget? Ook dan is privé lease een interessante vorm van leasen om jouw mobiliteit zelf goed geregeld te hebben!

Waarom een stationwagon private leasen

Het gemak van private lease wordt meer en meer gewaardeerd. Waarom kiezen mensen hiervoor? Het grootste voordeel van privé lease is de zekerheid en het gemak. Je weet wat je ervoor krijgt. Voor een vast maandbedrag stap jij in een nieuwe auto. De kosten per maand zijn all-in. Het enige wat er niet bij zit is de brandstof. Welke kosten zitten daadwerkelijk inbegrepen bij privé lease?

  • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
  • Onderhoudskosten
  • Kosten voor reparaties en banden
  • Pechhulp in Europa
  • Gratis vervangend vervoer
  • Rente en afschrijving
  • Schadeherstel en ruitreparaties
  • Wegenbelasting
  • Afleveringskosten

Meer informatie over privé lease.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Zit er nog een addertje onder het gras of zijn er dingen waar je rekening mee moet houden? Wij zetten zowel de voordelen als de nadelen eerlijk voor je op een rij. Zo kun je een goede afweging maken.

Kosten private lease stationwagon auto

Wat kost een stationwagon jou aan private lease per maand? Dat loopt erg uiteen. Het hangt er namelijk vanaf welk automodel je voorkeur heeft, maar bijvoorbeeld ook hoeveel kilometers je per jaar verwacht te gaan rijden en de gewenste looptijd van het contract. Wel is het al mogelijk om een stationwagon auto te private leasen vanaf ongeveer € 300,- per maand. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen en beste deals? Bekijk onze actiepagina vol met acties. Of stel vrijblijvend je eigen leaseauto samen in de leaseconfigurator.

Bekijk de aanbiedingen of stel je stationwagon samen

Aanbiedingen Stel je stationwagon samen

 

 

 

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?