Mobiliteitsbudget en private lease

Krijg je (mogelijk) te maken met een mobiliteitsbudget? Dan is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Private lease is een van de meest gekozen vervoersmogelijkheden wanneer men een mobiliteitsbudget ontvangt vanuit een werkgever. We vertellen je graag meer over de opties.

Wat is een mobiliteitsbudget?

Steeds meer bedrijven gaan over tot het verstrekken van een mobiliteitsbudget in plaats van het aanbieden van een leaseauto. Wat is een mobiliteitsbudget? Een mobiliteitsbudget is een budget per werknemer om het woon- werkverkeer te betalen. Iedere werknemer krijgt een bepaald bedrag per maand, waarmee hij/zij het vervoer van en naar zijn werk moet financieren. Een belangrijk voordeel voor jou als werknemer is dat je zelf kunt kiezen met welk vervoersmiddel je naar je werk, klant of relatie gaat. Het mobiliteitsbudget krijg je volgens een budget of als extra salaris ter beschikking. Veel werknemers kiezen voor een private lease auto, maar je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om een deel van het budget te gebruiken voor andere vervoersmiddelen zoals de trein, bus of tram. Handig als je een afspraak hebt midden in een grote stad. Jij bepaalt hoe je dit invult met jouw budget.

Voor elk mobiliteitsbudget een private lease auto

Welk mobiliteitsbudget je ook ontvangt, er is altijd een private lease auto voor jou te vinden. Wil je een deel van je budget vrijhouden voor alternatief vervoer of voor andere dingen? Dan kies je een kleine auto met een interessant tarief. Verwacht je weinig tot geen gebruik te gaan maken van alternatief vervoer? Dan kies je voor een grotere auto met meer comfort.

Profiteer vanaf nu ook weer van de subsidie (SEPP) Dit is een subsidie die vanuit de overheid beschikbaar wordt gesteld voor het leasen van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s.

Bekijk hieronder alle Private Lease aanbiedingen of stel zelf je auto samen in de leaseconfigurator.

Bekijk ons aanbod

Aanbiedingen Stel zelf samen