Bereken de kosten van je huidige auto

Wat kost je huidige auto je per maand? Een vraag die veel mensen niet direct kunnen beantwoorden. Logisch, want bij een auto komen best veel verschillende kosten kijken. Denk aan de verzekering en wegenbelasting, maar ook aan pechhulp en onderhoudskosten. En wat te denken van het meest onderschatte onderdeel; de jaarlijkse kosten van afschrijving (waardedaling) van de auto.

Geïnteresseerd in scherpe private lease acties?

Actuele aanbiedingen

Is private lease voordeliger?

Overweeg je private lease als alternatief voor je eigen auto? Dan is het goed om te weten wat je huidige auto je maandelijks kost. Maak daarom eens een berekening van de kosten van je huidige auto per jaar. Je zult dan al snel ontdekken dat Private lease een interessant alternatief is. Kijk wel naar alle kosten die je auto raken: de belangrijkste, maar vaak vergeten, is de afschrijving die je jaarlijks op je auto doet. Maar denk daarnaast aan de kosten voor banden, onderhoud en reparatie, (all-risk) verzekering, motorrijtuigenbelasting en 24/7 pechhulp in Europa.

Ik heb de kosten berekend, is dit echt zoveel?

Het bedrag waar je op uitkomt als je de kosten van je huidige auto bij elkaar optelt zijn waarschijnlijk hoger dan je in eerste instantie had gedacht. Voor een ongeveer vergelijkbaar bedrag rijd je een nieuwe Private lease auto van Lease’m zoals de hiernaast getoonde actieauto. En dat zonder verrassende kosten, voor een vast maandbedrag. En dan rijd je ook in een nieuwe auto met de laatste technieken. Wel zo’n fijn idee, toch?

Stel je eigen leaseauto samen

Stel zelf je auto samen

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!