Private lease kleine auto

Ben je op zoek naar een kleine compacte auto? Wil je deze liever niet kopen maar lijkt het je beter deze te gaan private leasen? Ontdek dan de mogelijkheden hiervoor. Voor het leasen van een kleine auto betaal je een relatief laag bedrag per maand en profiteer je van alle gemakken van private lease. Je hoeft alleen nog zelf te tanken. Zo kies je bijvoorbeeld uit een Peugeot 108, Citroen C1, Volkswagen !UP of Hyundai i10. Sommige kleine auto’s zijn zelfs als elektrische auto te kiezen. Selecteer je favoriete model uit in de lease configurator of kies uit een aanbieding.

Bekijk onze aanbiedingen of stel je leaseauto samen

Aanbiedingen Stel zelf je kleine auto samen

Kleine elektrische auto privé leasen

Er komen steeds meer automodellen op de markt die met 100% elektrische aandrijving te bestellen zijn. Ook de actieradius van deze auto’s wordt steeds beter, waardoor je ook met een kleine elektrische auto goed uit de voeten kunt. Lease’m heeft een aantal interessante modellen elektrische auto’s die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Wat dacht je dan de Renault Zoe, de Volkswagen e-UP!, de Honda E of de Peugeot e-208. Ga nu naar de lease configurator, kies in de linkerkolom voor ‘elektrisch’ en stel zelf je elektrische auto naar wens samen.

Alle kleine auto modellen

Onderstaand een overzicht van interessante kleine auto’s. Wist je dat diverse kleine auto’s ook te bestellen zijn als automaat en dus ook als elektrische auto?

Wat is private lease

Privé lease, of private lease is een leasevorm speciaal in het leven geroepen voor particulieren. Je kunt als particulier voor een vast bedrag per maand in een nieuwe kleine auto rijden. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de kosten voor de brandstof. Maakt jouw bedrijf of organisatie gebruik van het mobiliteitsbudget? Ook dan is privé lease een interessante vorm van leasen om jouw mobiliteit zelf goed geregeld te hebben!

Waarom een kleine auto private leasen

Steeds meer Nederlanders kiezen voor het gemak van private lease. Wat is er zo interessant aan? Het belangrijkste pluspunt van privé lease is de zekerheid. Je weet precies waar je aan toe bent. Voor een vast maandbedrag, stap ij in een nieuwe auto. De kosten per maand zijn all-in. Het enige wat je zelf nog betaalt is de brandstof. Welke kosten zitten daadwerkelijk inbegrepen bij privé lease?

  • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
  • Onderhoudskosten
  • Kosten voor reparaties en banden
  • Pechhulp in Europa
  • Gratis vervangend vervoer
  • Rente en afschrijving
  • Schadeherstel en ruitreparaties
  • Wegenbelasting
  • Afleveringskosten

Meer informatie over privé lease.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Zit er nog een addertje onder het gras of zijn er dingen waar je rekening mee moet houden? Wij zetten zowel de voordelen als de nadelen eerlijk voor je op een rij. Zo kun je een goede afweging maken

Kosten private lease kleine auto

Wat betaal je per maand aan een kleine leaseauto? Dat is niet met één antwoord te vatten. Het is namelijk afhankelijk van welk model je kiest, maar bijvoorbeeld ook hoeveel kilometers je per jaar verwacht te gaan rijden en de gewenste looptijd van het contract. Een kleine auto privé leasen kan al vanaf ongeveer € 200,- per maand. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen en beste deals? Bekijk onze actiepagina vol met acties. Of stel vrijblijvend je eigen leaseauto samen in de leaseconfigurator.

Bekijk onze aanbiedingen of stel je leaseauto samen

Aanbiedingen Stel zelf je kleine auto samen

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!

Direct hulp?
Direct hulp?