Inleveren lease auto

Regeling kosteloos inleveren bij onverwachte situaties

In goede tijden kun je met gemak verplichtingen aangaan, maar wat gebeurt er als je bijvoorbeeld je baan verliest? Of nog erger, je komt te overlijden of raakt arbeidsongeschikt.  Dankzij de unieke optionele inleverregeling van Lease’m hoef je niet wakker te liggen van de financiële verplichting die hoort bij jouw privé leasecontract. Je kunt de private leaseauto dan zonder meerkosten voortijdig inleveren. Dáárom kies je, juist in goede tijden, voor privélease met de ‘inleverregeling onverwachte situaties’.

Geïnteresseerd in scherpe private lease acties?

Actuele aanbiedingen

Voorwaarden inleverregeling onverwachte situaties

Kies je voor  de “Inleverregeling onverwachte situaties”, dan kun je de leaseovereenkomst kosteloos opzeggen als je ontslagen wordt vanuit een contract voor onbepaalde tijd. Hetzelfde geldt bij overlijden van de contractant (als je met 2 contractanten het leasecontract bent aangegaan) of wanneer er sprake is van meer dan 50% arbeidsongeschiktheid.

Ga je alleen het leasecontract aan? Dan kan bij overlijden van de contractant het leasecontract altijd kosteloos beëindigd worden. Deze dekking is standaard in de overeenkomst opgenomen, conform richtlijnen Keurmerk Private Lease. De overlijdensakte is dan voldoende om dit te regelen.

In de aanvullende voorwaarden van Lease’m, artikel 20, staat duidelijk omschreven hoe de inleverregeling onverwachte situaties werkt en welke documenten je hiervoor moet overleggen met Lease’m.

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!