Private lease hybride auto

Wil jij graag een hybride auto gaan rijden? Maar wil je niet in een keer een grote uitgave hieraan doen? Ontdek dan de mogelijkheden hiervoor. Voor het leasen van een hybride auto betaal je een vooraf vastgelegd maandbedrag over de gehele looptijd, waarmee je profiteert van alle gemakken van private lease. Alleen de brandstof is nog voor eigen rekening. Kies je favoriete model hybride auto uit in de lease configurator. Gebruik aan de linkerzijde van de pagina het filtermenu en selecteer onder ‘brandstof’ Hybride.

Stel je hybride private leaseauto samen

Nu samenstellen

Hybride auto modellen

Lease’m heeft aan aantal automodellen in haar assortiment die ook als hybride te leveren zijn. Zo kies je bijvoorbeeld uit de Hyundai IONIQ, de MINI Countryman en de Honda Jazz. Je stelt deze geheel naar eigen smaak samen in de leaseconfigurator.

 

Wat is private lease

Privé lease, of private lease is een leasevorm bedoeld voor particulieren. Je kunt als particulier voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe hybride auto rijden. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de eventuele kosten voor het opladen van je hybride auto en de brandstof. Maakt jouw bedrijf of organisatie gebruik van het mobiliteitsbudget? Ook dan is privé lease een interessante vorm van leasen!

Waarom hybride en elektrische auto

Het wordt nog wel eens door elkaar gehaald. De hybride en de elektrische auto. Wat is het verschil tussen hybride en elektrisch? Een hybride auto heeft een elektrische motor, maar ook een benzinemotor of dieselmotor. Deze is dus niet 100% elektrisch, echter doordat er maar gedeelte normale brandstof wordt gebruikt is dit ook een duurzame keuze.  Een 100% elektrische auto is echt elektrisch en dus beter voor het milieu. Een voordeel van een hybride auto is dat je er langere afstanden mee kunt rijden zonder op te hoeven laden, ten opzichte van een elektrische auto.

Waarom een hybride auto private leasen?

Private lease wordt steeds populairder. Wat maakt het zo interessant? Het belangrijkste voordeel van privé lease is de zekerheid. Je weet wat je mag verwachten. Voor een vast maandbedrag stap je in een nieuwe auto. De kosten per maand zijn dus overzichtelijk en all-in. Het enige wat je zelf nog betaalt is de brandstof. Welke kosten zitten daadwerkelijk inbegrepen bij privé lease?

 • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
 • Onderhoudskosten
 • Kosten voor reparaties en banden
 • Pechhulp in Europa
 • Gratis vervangend vervoer
 • Rente en afschrijving
 • Schadeherstel en ruitreparaties
 • Wegenbelasting
 • Afleveringskosten

Meer informatie over privé lease.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Wij zetten het graag voor je op een rij?

Voordelen

 • Vast maandbedrag. Private lease werkt met een vast bedrag per maand wat je betaalt voor het rijden van je auto. Daarnaast heb je enkel nog de kosten voor brandstof. Je weet dus precies waar je iedere maand aan toe bent.
 • Alles wordt geregeld. Van verzekeringen en reparaties tot onderhoud en belasting. Jij hoeft zelf nergens aan te denken, wij regelen alles voor je.
 • Een nieuwe auto kost veel geld. Maar niet als je kiest voor private lease. Je hoeft dus niet maanden of jaren te sparen voor een nieuwe auto.

Nadelen

 • De leaseauto is officieel niet van jou. De auto blijft op naam van de leasemaatschappij staan. Ook als het leasecontract is afgelopen.

Stel je hybride private leaseauto samen

Nu samenstellen

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?