Private lease gezinsauto

Ben je op zoek naar een grote auto voor het hele gezin? Maar past de aanschaf van een gezinsauto even niet goed in je budget? Dan is private lease een zeer goed alternatief.  Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn om voordelig een grote auto te gaan private leasen. Voor het leasen van een gezinsauto betaal je een vast bedrag per maand en profiteer je van alle gemakken van private lease. Alleen de brandstof is niet inbegrepen. Kies uit een ruim aanbod gezinsauto’s, of het nu een stationwagon is of een SUV. Selecteer jouw favoriete auto in de lease configurator of kies uit één van onze private lease aanbiedingen.

Bekijk de aanbiedingen of stel je gezinsauto samen

Aanbiedingen Stel je gezinsauto samen

Alle gezinsauto modellen

Er zijn diverse categorieën gezinsauto’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een relatief kleine gezinsauto als de Renault Clio Estate of de Skoda Fabia Combi. Maar ook in het grote segment zijn er vele mogelijkheden. Denk aan de Peugeot 308 SW, Peugeot 508 of Renault Megane Estate. Liever een SUV als gezinsauto? Ook daar is er keuze genoeg. Onderstaand een greep uit de gezinsauto modellen.

Wat is private lease

Private lease. Je komt het steeds meer tegen en wordt ook wel privé lease genoemd. Het is een vorm van auto leasen bedoeld voor particulieren. Voor een vast maandbedrag stap je dan in een nieuwe gezinsauto. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de kosten voor de brandstof. Krijg je te maken met een mobiliteitsbudget bij jouw werkgever? Dan is privé lease een goede manier van leasen om jouw mobiliteit zelf goed geregeld te hebben!

Waarom een gezinsauto private leasen?

Private lease komt bij steeds meer consumenten in de overweging. Waarom kiezen mensen hiervoor? Het grootste voordeel van privé lease is de zekerheid en het gemak. Je weet waar je aan toe bent. Voor een vast maandbedrag stap jij in een nieuwe auto. De kosten per maand zijn all-in. Het enige wat er niet bij zit is de brandstof. Welke kosten zitten daadwerkelijk inbegrepen bij privé lease?

  • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
  • Onderhoudskosten
  • Kosten voor reparaties en banden
  • Pechhulp in Europa
  • Gratis vervangend vervoer
  • Rente en afschrijving
  • Schadeherstel en ruitreparaties
  • Wegenbelasting
  • Afleveringskosten

Meer informatie over private lease.

Voordelen en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Zit er nog een addertje onder het gras of zijn er dingen waar je rekening mee moet houden? Wij zetten zowel de voordelen als de nadelen eerlijk voor je op een rij. Zo kun je een goede afweging maken.

Kosten private lease gezinsauto

Wat kost een gezinsauto jou aan private lease per maand? Dat kan alle kanten op. Het hangt er namelijk vanaf welk automodel je voorkeur heeft, maar bijvoorbeeld ook hoeveel kilometers je per jaar verwacht te gaan rijden en de gewenste looptijd van het contract. Kies je bijvoorbeeld voor een stationwagon als private leaseauto, dan lease je al vanaf € 300,- per maand. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen en beste deals? Bekijk onze actiepagina vol met acties. Of stel vrijblijvend je eigen leaseauto samen in de leaseconfigurator.

Bekijk de aanbiedingen of stel je gezinsauto samen

Aanbiedingen Stel je gezinsauto samen

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!

Snel rijden?
Snel rijden?