50% korting op je leasetarief tot 2021. Ontdek de actie >

Private lease elektrische auto

Wil je graag een nieuwe elektrische auto rijden en gebruik maken van de fiscale voordelen van elektrisch rijden? En wil je je ook geen zorgen maken over de investering, onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde van de auto als je deze weer gaat verkopen? Ontdek  de mogelijkheden van private lease van een elektrische auto.

Wat kost een elektrische private lease auto

Een elektrische auto rijden hoeft niet duur te zijn. We hebben bovendien modellen in diverse afmetingen en met uiteenlopende maandtarieven. Voor een relatief interessant bedrag per maand rijd jij al in een nieuwe Peugeot 208-e, Hyundai IONIQ Electric, VW e-UP! of Honda E. Toch liever meer richting een SUV? Kijk dan is naar de Hyundai KONA of DS 3 Crossback E-Tense. Bekijk de mogelijkheden van een elektrische auto leasen voor particulieren helemaal zelf in de lease configurator en stel hier vrijblijvend je leaseauto samen.

Tot € 4.000,-  subsidie op een elektrische privé leaseauto

Wist je dat je bij het private leasen van een elektrische auto vanaf nu recht hebt op een extra subsidie van de overheid? Deze subsidie ontvang je bij een 60 maanden of 48 maanden contract. Bij een nieuwe elektrische auto gaat het om een subsidie van liefst € 4.000,-. Lees er hier meer over.  Het verlenen van de subsidie gaat rechtstreeks via de Rijksoverheid en vraag je eenvoudig aan met het private lease contract. De subsidie wordt direct aan jou uitgekeerd gedurende de looptijd van het contract. De tarieven op onze website zijn dus zonder subsidie. Met deze interessante subsidie is elektrisch private leasen nog aantrekkelijker!

Lees meer over de subsidie op de elektrische auto

Informeer bij een private lease specialist van Lease’m naar meer specifieke informatie over de subsidie en het privé leasen van een elektrische auto.

Advies over private lease elektrische auto?

Vrijblijvend advies

Aanbiedingen elektrische private lease auto

Geregeld hebben wij ook aanbiedingen op elektrische private lease auto’s. Deze zijn extra voordelig geprijsd en soms stap je ook nog eens snel in. Kijk snel of er op dit moment een elektrische actie auto voor jou beschikbaar is.

Bekijk aanbiedingen of stel je elektrische leaseauto samen

Aanbiedingen Stel je auto samen

Populaire modellen elektrische auto

Steeds meer automerken komen met een elektrische auto op de markt. Hieronder vind je een aantal populaire elektrische auto’s die je bij Lease’m kunt private leasen. Bekijk het volledige aanbod in de lease configurator. Selecteer in de linkerkolom op brandstof ‘elektrisch’. Bekijk hieronder vast een aantal populaire modellen elektrische auto’s.

Wat is private lease

Privé lease, of private lease is een leasevorm speciaal in het leven geroepen voor particulieren. Je kunt als particulier voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe elektrische auto rijden. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de eventuele kosten voor het opladen van je elektrische auto. Maakt jouw bedrijf of organisatie gebruik van het mobiliteitsbudget? Ook dan is privé lease een interessante vorm van leasen!

Waarom kiezen voor privé lease?

Een groot voordeel van private lease, zeker met een elektrische auto, is dat je precies weet waar je aan toe bent. Je kunt alles dus eenvoudig budgetteren. Je betaalt een vast maandbedrag en hiervoor mag je in een gloednieuwe elektrische auto rijden. Naast het private lease maandbedrag dien je alleen nog zelf de kosten voor het opladen te betalen. Wat zit er  inbegrepen bij de vaste kosten per maand?

  • Rente en afschrijving
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • WA + Casco verzekering (all-in) en Ongevallen Inzittenden Verzekering
  • Schadeherstel en ruitreparaties (eigen bijdrage per schadegeval van toepassing*)
  • 24/7 pechhulp binnen heel Europa
  • Kosten van vervangend vervoer na 72 uur (binnen Nederland)
  • Afleveringskosten

Kortom, je hoeft alleen nog zelf te laden. Meer over private lease lees je hier.

* Standaard bedraagt de eigen bijdrage bij schade € 350,- per schadegeval, tenzij je in het leasecontract een andere eigen bijdrage met ons hebt afgesproken. Meer informatie over de eigen bijdrage bij schade vind je in de algemene voorwaarden.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van privé lease? Zit er nog een addertje onder het gras of zijn er dingen waar je rekening mee moet houden? Wij zetten zowel de voordelen als de nadelen eerlijk voor je op een rij. Zo kun je een goede afweging maken.

Verschil elektrisch en hybride

Naast een elektrische auto privé leasen kun je ook kiezen voor een hybride auto. Wat is het verschil tussen hybride en volledig elektrisch? Een 100% elektrische auto is volledig elektrisch en heeft dus geen brandstofmotor. Een hybride auto daarentegen heeft een elektrische motor, maar ook een benzinemotor of dieselmotor. De brandstofmotor zal zowel de accu’s laden als de auto ‘helpen’ aandrijven. Zo heb je de souplesse en rust van een elektrische auto, maar de actieradius en tanksnelheid van een brandstofmotor.

De hybride auto is dus niet 100% elektrisch. Zo ben je minder afhankelijk van laadstations onderweg of thuis. Het is dus een prima alternatief als je geen laadmogelijkheden hebt thuis of op het werk. Kijk ook naar een overzicht van onze Hybride modellen.

Laadpaal voor elektrische auto

Een laadpaal om de elektrische auto op te laden mogen we helaas niet voor je aanvragen en in het leasetarief verwerken. Wel helpen we je graag bij het uitzoeken van een geschikte leverancier om het rechtstreeks mee te regelen. Er zijn verschillende leveranciers van laadpalen die wij je kunnen aanbevelen voor een alles-in-één installatie (aanschaf en installatie door één aanbieder).

Occasion elektrische auto

Geregeld krijgen we de vraag of er ook een mogelijkheid is om een tweedehands elektrische auto te private leasen. Dit is momenteel nog niet mogelijk. Wij werken alleen met nieuwe elektrische auto’s om te private leasen. Verandert dit in de toekomst en gaan we wel occasion private lease elektrische auto’s aanbieden? Dan lees je dat uiteraard op deze pagina.

* De hoogte van de subsidie op de elektrische auto bedraagt t/m 2021 € 4.000,- voor nieuwe elektrische personenauto en € 2.000,- voor een gebruikte elektrische auto. Dit geldt alleen wanneer er wordt voldaan aan de voorwaarden zoals vastgesteld door de Rijksoverheid. In 2022 bouwt men de subsidie af naar € 3.750,- voor een nieuwe elektrische auto en € 2.000,- voor een gebruikte. Na 2022 wordt de subsidie t/m 2025 verder afgebouwd voor de nieuwe auto’s. 

Meer weten over private lease elektrische auto?

Neem contact op met een private lease specialist en ontvang direct antwoord op je vragen. Bel 033 – 750 77 77 of vul onderstaand contactformulier in. Je hoort dan binnen 1 werkdag van ons.

  • Door op 'verstuur bericht' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.
Hulp of advies nodig?

Een private lease specialist staat op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur voor je klaar!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world