Private lease budget: welke auto's kun je kiezen

Een private lease budget, je kunt er alle kanten mee op. Heb je al een leasebedrag in je hoofd waarvoor je een auto wilt rijden? Dan is het handig om te weten wat je kan met het bedrag dat jij in je hoofd hebt en jouw portemonnee toelaat.  Op deze pagina vind je een overzicht wat je met een leasebudget kunt rijden. Houd er wel rekening mee dat genoemde budgetten zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km.

Ontvang vrijblijvend advies van een private lease specialist

Gratis advies

Jouw private lease budget exclusief brandstof

Private lease van een auto is altijd exclusief de brandstofkosten. Dat is natuurlijk wel goed om te weten bij definitieve bepaling van jouw private lease budget. Brandstof is namelijk ook een essentieel onderdeel van jouw mobiliteitskosten. Leasetarieven zijn verder al altijd inclusief btw en alles wat je nodig hebt om onbezorgd een auto te rijden. Zo zijn onderhoud, reparatie, banden, all-risk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, wegenbelasting en meer inbegrepen.

Bekijk onze aanbiedingen of stel je eigen leaseauto samen

Aanbiedingen Stel zelf je auto samen

Private lease tot 200 euro

Tot de 200 euro heb je zeer beperkte mogelijkheden wat betreft private lease. Enkele automodellen voorzien in een auto tot de 200 euro, echter dan heb je een instapauto met een hoge looptijd (60 maanden) en een laag jaarkilometrage van 10.000 kilometer per jaar. De Peugeot 108 is iets onder de 200 euro. Voor iets meer dan 200 euro heb je al snel meer mogelijkheden voor een wat completere auto.

Private lease budget tussen 200 en 300 euro

Ligt jouw private lease budget ergens tussen de 200 en 300 euro per maand? Dan heb je al veel keuze voor een private lease auto.

Private lease budget tussen 300 en 400 euro

Heb je wat meer te besteden en komt jouw private lease budget exclusief brandstof uit tussen de 300 en 400 euro per maand? Dan is er een hele ruime keuze aan auto’s voor jou. Hieronder vind je zomaar wat voorbeelden.

Private lease budget tussen 400 en 500 euro

Is jouw bestedingsruimte nog even wat hoger, tussen de 400 en 500 euro per maand? Dan kom je echt in het mooie middensegment terecht. Je kiest uit ruimere, moderne auto’s om te private leasen. Wat dacht je van deze auto’s?

 • Peugeot 308 (SW)
 • Dacia Duster
 • Renault Captur
 • Hyundai IONIQ
 • MINI MINI
 • Renault Kadjar
 • Volkswagen Golf

Private lease budget boven de 500 euro

Ook boven de 500 euro private lease budget per maand hebben we ruime mogelijkheden. Deze zijn bijvoorbeeld extra interessant als je te maken hebt met een mobiliteitsbudget vanuit je werkgever. Voor boven de 500 euro kies je bijvoorbeeld uit:

 • Peugeot 5008
 • Renault Talisman
 • Hyundai KONA Electric
 • Audi A3
 • Volkswagen Tiguan
 • Skoda Karoq

Selecteer in de leaseconfigurator eenvoudig op beschikbaar budget in de linkerkolom.

Private lease advies over jouw leasebudget

Heb je wel een idee over je leasebudget maar wil je graag persoonlijk advies over wat het beste bij je totalen wensen aansluit? Een private lease specialist helpt jou daarbij graag. Neem gerust contact op via onderstaande formulier.

Ontvang vrijblijvend advies van een private lease specialist

Gratis advies

 

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of e-mail naar info@leasem.nl

Snel rijden?
Snel rijden?