Private lease budget: welke auto's kun je kiezen

Een private lease budget, je kunt er alle kanten mee op. Heb je al een leasebedrag in je hoofd waarvoor je een auto wilt rijden? Dan is het handig om te weten wat je kan met het bedrag dat jij in je hoofd hebt en jouw portemonnee toelaat.  Op deze pagina vind je een overzicht wat je met een leasebudget kunt rijden. Houd er wel rekening mee dat genoemde budgetten zijn gebaseerd op een looptijd van 72 maanden en een jaarkilometrage van 5.000 km.

Goed om te weten is dat je met een private lease budget van bijvoorbeeld 200 euro per maand, tegenwoordig geen auto meer kunt rijden. Afgelopen jaren zijn de autoprijzen maar ook de rente dusdanig gestegen, dat het niet meer reëel is om voor dat bedrag een auto te rijden. Bekijk hieronder wat er per categorie wél mogelijk is.

Jouw private lease budget exclusief brandstof

Private lease van een auto is altijd exclusief de brandstofkosten. Dat is natuurlijk wel goed om te weten bij definitieve bepaling van jouw private lease budget. Brandstof is namelijk ook een essentieel onderdeel van jouw mobiliteitskosten. Leasetarieven zijn verder altijd inclusief btw en alles wat je nodig hebt om onbezorgd een auto te rijden. Zo zijn onderhoud, reparatie, banden, all-risk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, wegenbelasting en meer inbegrepen.

Bekijk onze aanbiedingen of stel je eigen leaseauto samen

Aanbiedingen Stel zelf je auto samen

Private lease budget tot 300 euro

Tot de 300 euro per maand heb je zeer beperkte mogelijkheden wat betreft private lease. Enkele automodellen die in de aanbieding zijn in een prijs van iets onder de  300 euro, echter dan heb je een instapauto met een hoge looptijd (72 maanden) en een laag jaarkilometrage van 5.000 kilometer per jaar. Check wat er actueel beschikbaar is voor een budget onder de 300 euro per maand.

Private lease budget tussen 300 en 400 euro

Ligt jouw private lease budget ergens tussen de 300 en 400 euro per maand? Dan heb je wat meer keuze voor een privé te leasen auto’s. Een paar voorbeelden hiervan:

Bekijk snel welke modellen nog meer binnen de prijscategorie van ongeveer 300 tot 400 euro per maand passen. Check ook welke aanbiedingen er nu zijn binnen deze range.

Private lease budget tussen 400 en 500 euro

Heb je wat meer te besteden en komt jouw private lease budget exclusief brandstof uit tussen de 400 en 500 euro per maand? Dan is er een hele ruime keuze aan auto’s voor jou. Hieronder vind je zomaar wat voorbeelden.

Uiteraard is er nog meer keuze bij een leasebudget van tussen de 400 en 500 euro. Check ook welke aanbiedingen er nu zijn binnen deze range.

Private lease budget tussen 500 en 600 euro

Is jouw bestedingsruimte nog even wat hoger, tussen de 500 en 600 euro per maand? Dan kom je echt in het mooie middensegment terecht. Je kiest uit ruimere, moderne auto’s om te private leasen. Wat dacht je onder andere van deze auto’s?

Gelukkig is er nog veel meer te kiezen bij een leasebudget van tussen de 500 en 600 euro per maand.

Private lease budget boven de 600 euro per maand

Ook boven de 600 euro private lease budget per maand hebben we een ruime selectie aan mogelijkheden. Deze zijn bijvoorbeeld extra interessant als je te maken hebt met een mobiliteitsbudget vanuit je werkgever. Voor boven de 600 euro kies je bijvoorbeeld uit:

Selecteer in de leaseconfigurator eenvoudig op beschikbaar budget in de linkerkolom. Check ook welke aanbiedingen er nu zijn binnen deze range.

Private lease advies over jouw leasebudget

Heb je wel een idee over je leasebudget maar wil je graag persoonlijk advies over wat het beste bij je totalen wensen aansluit? Een private lease specialist helpt jou daarbij graag. Neem gerust contact op via onderstaande formulier.

Ontvang vrijblijvend advies van een private lease specialist

Gratis advies

 

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?