Private lease automaat

Wil je graag een auto met een automatische versnellingsbak? Maar heeft het je voorkeur om deze automaat te private leasen in plaats van aan te schaffen? Bekijk dan snel de mogelijkheden hiervoor. Voor het leasen van een auto met automaat betaal je een vast bedrag per maand en daarvoor krijg je veel gemak en comfort terug. Je hoeft namelijk alleen nog zelf te tanken en eventuele kosten van bekeuringen of autowassen te betalen. Van nagenoeg alle automodellen in ons assortiment kunnen we ook een automaat leveren, zoals Hyundai, Volkswagen, Peugeot, Renault, Audi, MINI, BMW, Skoda en Seat. Kies je favoriete model uit in de lease configurator en kies aan de linkerzijde bij transmissie voor ‘automaat’.

Bekijk aanbiedingen of stel jouw leaseauto met automaat samen

Aanbiedingen Nu samenstellen

Wat is private lease

Privé lease, of private lease is een relatief jonge leasevorm die speciaal voor consumenten bedoeld is. Als particulier kun je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto met automaat rijden. Alle kosten zijn hierbij ingegrepen. Het enige wat je zelf nog betaald zijn de kosten voor de brandstof en autowassen. Werkt jouw bedrijf of organisatie met een mobiliteitsbudget? Dan is privé lease een interessante vorm van leasen zodat je jouw mobiliteit goed geregeld hebt!

Auto modellen met automaat

Bijna alle automodellen zijn ook te leveren met een automatische versnellingsbak. Steeds meer consumenten kiezen ook voor het gemak van een automaat. Dit rijdt extra comfortabel. In de leaseconfigurator van Lease’m kies je eenvoudig, in de filter aan de linkerzijde, voor automaat als transmissie. Dan krijg je alleen de automodellen te zien die met automaat te bestellen zijn.

Bekijk het aanbod

Waarom een auto met automaat private leasen

Wat is er zo interessant aan het private leasen van een auto met automaat? Het onbezorgd rijden en zeker weten dat alles rondom je auto is geregeld wordt door veel consumenten als belangrijk ervaren. Zo zijn er geen zorgen over bijvoorbeeld onverwachte reparatiekosten. Voor een vast maandbedrag stap jij in een nieuwe auto. De maandelijkse private lease kosten zijn namelijk all-in. Het enige wat je zelf nog betaalt is de brandstof. Welke kosten zitten daadwerkelijk inbegrepen bij privé lease?

  • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
  • Onderhoudskosten
  • Kosten voor reparaties en banden
  • Pechhulp in Europa
  • Kosten van vervangend vervoer na 72 uur (vergelijkbare auto, binnen Nederland)
  • Rente en afschrijving
  • Schadeherstel en ruitreparaties
  • Wegenbelasting
  • Afleveringskosten

Meer informatie over privé lease.

Voordelen en nadelen

Aan alles zitten voordelen en nadelen. Zo ook aan het private leasen van een auto. Wat deze voor- en nadelen zijn hebben we voor je op een rij gezet. Zo weet je wat je kunt  verwachten en waar je rekening mee moet houden. Zo kun je een goede en weloverwogen keuze maken

Kosten private lease auto met automaat

Wat betaal je per maand aan een leaseauto uitgerust met een automatische versnellingsbak? Dat loopt behoorlijk uiteen, afhankelijk van welke auto je kiest en hoeveel je per jaar gaat rijden en de loopt van je contract. Een auto met een automaat privé leasen kan al vanaf ongeveer € 300,- per maand als je kiest voor een kleine model auto. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen en beste deals? Bekijk onze actiepagina vol met acties. Of stel vrijblijvend je eigen leaseauto samen in de leaseconfigurator.

Bekijk aanbiedingen of stel jouw leaseauto met automaat samen

Aanbiedingen Nu samenstellen

Veelgestelde vragen over private lease

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over private lease.

Wat is de goedkoopste automaat auto om privé te leasen?
+
Welke auto’s kan ik als automaat kan ik privé leasen?
+
Wat kost een Private Lease automaat?
+
Hoe werkt private lease van een automaat?
+
Hoe bereken je private lease bedrag?
+
Hoeveel kan ik private leasen automaat?
+
Hoelang duurt aanvragen private lease?
+
Hoe lang moet ik wachten op private lease auto?
+

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!

Snel rijden?
Snel rijden?