Auto verkopen bij private lease

Heb je gekozen voor private lease? Dan loop je er ook tegenaan dat je jouw huidige auto moet verkopen. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar dat levert vaak het nodige gedoe op. Zoals dure online advertenties, bieders die niet altijd betrouwbaar zijn of eindeloze discussies over het overnamebedrag. Daarom denkt Lease’m graag met je mee over het inruilen van je auto!

Lease’m helpt met verkopen van je auto

Je kunt je huidige auto direct aan ons verkopen. Dit gebeurt in samenwerking met ons zusterbedrijf Emil Frey Car Trading. Zij bieden jou, na het online invullen van een aantal autogegevens, gratis en binnen 4 uur een goed bod op je auto. Zonder verplichtingen. Je krijgt dan ook de goede service om de verkoop van je huidige auto en de aflevering van je nieuwe leaseauto perfect af te stemmen. Doe je een aanvraag voor een private leaseauto, dan kun je direct aangeven dat je een vrijblijvend bod wilt ontvangen. Maar je kunt ook nu al een vrijblijvend bod opvragen via onderstaande link. Handig toch?

Direct een vrijblijvend verkoopbod aanvragen.

Auto verkopen? Deze gegevens hebben we nodig!

Voorbereiding voordat je online je auto gaat beschrijven:

  1. Noteer je kenteken en actuele kilometerstand.
  2. Maak een paar overzichtsfoto’s van je auto. Doe dit vanuit verschillende hoeken:  linksvoor, rechtsachter, het dashboard, de middenconsole (waar je de radio en de temperatuur regelt) en een foto vanuit een openstaand bestuurdersportier. Fotografeer naar binnen zodat de bekleding van de stoelen zichtbaar is.
  3. Noteer de belangrijkste opties/accessoires van je auto.
  4. Noteer eventuele schade aan je auto; waar zit de schade en wat voor schade is het? Een deuk en/of kras en/of roest? Let ook goed op je ruiten en velgen.
  5. Houd je onderhoudsboekje/onderhoudshistorie bij de hand.
  6. Noteer eventuele technische gebreken.
  7. Bepaal wanneer je de auto ongeveer zou willen inleveren (denk daarbij aan de leverdatum van je private lease auto).

Kies nu je private lease auto

Benieuwd welke auto’s je allemaal kunt kiezen om te private leasen? Bekijk hieronder alle aanbiedingen of het uitgebreide merkenaanbod waarvan je de auto geheel naar eigen wens samenstelt.

Naar aanbiedingen Stel private lease auto samen
Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!