Dacia private lease

Wil je in een stoere en moderne Dacia auto rijden? Bekijk dan de mogelijkheden voor Dacia private lease. Private lease is een vorm van leasen speciaal voor particulieren. Lease’m is gespecialiseerd in privé lease. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale leaseauto. Wil je in een nieuwe Dacia Sandero, Logan of Duster rijden? Stel nu vrijblijvend een Dacia auto samen in de lease configurator.

Stel zelf  je private leaseauto samen

Aanbiedingen Zelf je Dacia samenstellen

Wat is Dacia private lease?

Wat is privé lease, of private lease? Privé lease is een vorm van leasen speciaal voor particulieren. Bij private lease kan je als particulier voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto rijden. Wil je graag in een gloednieuwe Dacia Duster, Lodgy of Dokker rijden? Bekijk dan de mogelijkheden van Dacia privé lease.

Dacia aanbiedingen

Alle Dacia modellen

Waarom Dacia privé lease

Waarom kiezen mensen voor Dacia privé lease? Het belangrijke argument wat onze klanten vaak geven is het gemak. Private lease is heel eenvoudig en overzichtelijk. Voor een vast maandbedrag mag jij in jouw droomauto rijden. Privé lease is een soort all inclusive vorm van leasen. Alle kosten voor de nieuwe auto zitten inbegrepen in de kosten per maand. Je hoeft alleen nog zelf je brandstofkosten te betalen. Wat zit er inbegrepen bij de vaste maandkosten?

 • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
 • Onderhoudskosten, kosten voor reparaties en banden
 • Gratis vervangend vervoer
 • 24/7 pechhulp in heel Europa
 • Schadeherstel en ruitreparaties
 • Afschrijving en rente
 • Wegenbelasting
 • Afleveringskosten

Meer informatie over private leasing.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease? Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij.

Voordelen

 • Vaste kosten per maand, je weest dus precies waar je aan toe bent. Je sluit een leasecontract af voor een vooraf afgesproken periode en voor een vast bedrag per maand. Dit zijn je daadwerkelijke kosten per maand, niks meer en niks minder. Je betaalt alleen zelf nog de kosten voor benzine of diesel.
 • Alle kosten voor het rijden in een nieuwe auto zitten inbegrepen bij het vaste maandbedrag. Je hebt nergens meer omkijken naar. Reparatiekosten, onderhoudskosten kosten voor verzekeringen, alles zit inbegrepen.
 • Je betaalt per maand, dus je hoeft niet in één keer een groot bedrag voor een nieuwe auto neer te leggen.

Nadelen

 • De leaseauto blijft van de leasemaatschappij en wordt dus niet jouw eigendom. Ook niet als het contract afgelopen is.
 • Doordat de auto niet officieel op jouw naam staat, kan je geen schadevrije jaren opbouwen bij de verzekeraar.
 • Van te voren denken we samen na over het aantal kilometers dat wordt opgenomen in het leasecontract. Mocht je meer kilometers per jaar gaan rijden, dan moeten we helaas extra kosten in rekening brengen.

Kosten

Wat kost leasen voor particulieren? Dit is erg verschillend en ligt aan het model dat je wilt leasen. De ene Dacia auto is duurder dan de andere. Dacia private leasing begint bij een Sandero. Deze lease je al vanaf tussen de € 250,- en €300,- per maand. Heb je maandelijks wat meer te besteden? Bekijk dan de Dacia Duster, Dokker of Logan.

Stel zelf  je private leaseauto samen

Aanbiedingen Zelf je Dacia samenstellen

Dacia private lease modellen

Welke Dacia modellen worden veel gebruikt voor private lease? We zetten de populairste modellen voor je op een rij:

Hulp of advies nodig?

Een private lease specialist staat op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur voor je klaar!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world