Terug
 • Altijd ruime keuze
 • Alléén nog zelf tanken
 • Eén vaste contactpersoon

Carver S+

Schuiframen · Bluetooth · Dynamic driving
Welke kleur wil je?
10.000 km/jr
60 mnd
Meerprijs/km: 0.09
Selecteer de looptijd

Hoe langer de overeenkomst des te lager het maandbedrag.

Kies de kilometers per jaar

Hoe minder kilometers per jaar, hoe lager het maandbedrag.

Vooruitbetaling (optioneel)
Met een vooruitbetaling betaal je voor ingang van het leasecontract een bedrag aan om het maandelijkse leasebedrag te verlagen. Dit is optioneel en het bedrag is naar eigen keuze (max. 50% van alle leasetermijnen, zonder opties / diensten)
Maak je auto compleet

Kies één of meerdere onderstaande opties.

 • Geen borg
 • Alleen nog zelf tanken
Maandbedrag 329,- 298,-

Private lease aanbieding - Carver S

Het merk Carver. Je hebt er misschien nog nooit van gehoord! Logisch. Want Carver is relatief jong, maar wel 'upcoming'. Carver is geen scooter, auto of motor. De Carver is  ontworpen als smal en compact voertuig. Hij kantelt lichtjes in de bochten, uiteraard zonder om te vallen. Deze kanteling geeft de Carver een goede wegligging, maakt 'm wendbaar en ook stabiel in de bochten! De ideale auto om als woon-werk verkeer te gebruiken! Daarnaast is de Carver ook duurzaam want hij is 100% elektrisch! Tijdelijk hebben we de Carver S extra scherp geprijsd. Iets voor jou?

De uitrusting van de Carver S
Hieronder een greep uit de uitrusting van de Carver S;

• Bluetooth audiosysteem
• Dynamic Driving modes
• Schuiframen
• Active of Touch stijl

Een leuk alternatief voor een scooter of een motor!
Het leuke alternatief, dat is de Carver. En meer dan ideaal voor bijvoorbeeld de stad. Wil je kennis maken met de Carver? Dan kan dit bij elke Nefkens dealer. Wij helpen je hier graag mee. Online bestellen of een offerte aanvragen? Het kan allemaal bij Lease'm! uiteraard bieden wij ook de andere uitvoeringen aan! bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze leaseadviseurs.

Even een paar feitjes op een rij!
De elektrische Carver heeft een bereik van 100 kilometer en is in 3 uur 80% opgeladen.100% opladen duurt drie kwartier langer! De Carver heeft een maximum snelheid van 80 kilometer per uur en kan via de standaard stekker worden opgeladen. Heb je onderweg een openbare laadpaal gevonden om te laden? Vergeet dan niet de adapterkabel erbij te bestellen!

Waar kan ik parkeren?
Voor een driewielig motorrijtuig (Carver S ) verschilt dit per gemeente. Bij de een mag je niet op de stoep parkeren, maar in andere gebieden wel. Raadpleeg daarom altijd je gemeente voor de actuele wetgeving.

Actieradius
De Carver BS heeft een actieradius van 100 km. 

Er zijn echter verschillende factoren die uitwerking hebben op hoe ver je in de praktijk komt voordat de accu opgeladen moet worden. De buitentemperatuur heeft bijvoorbeeld invloed op hoe goed de accu z’n spanning kan vasthouden en dit kan bij extreme temperaturen afwijken. Om dit tegen te gaan heeft de Carver een verwarmingselement bij de accu om de temperatuur te optimaliseren, zo ben je gegarandeerd van de beste werking.

Daarnaast spelen ook het gewicht van het voertuig en je rijstijl een rol. Bij het rijden door heuvels of door de stad met veel remmen en optrekken zal de accu sneller leeg raken dan wanneer je met constante snelheid op vlak terrein rijdt. Daarnaast is de Carver uitgerust met ventilatie aan de zijkant, bluetooth verbinding met de boxen en een usb-poort voor het opladen van je telefoon. Al deze functionaliteiten maken gebruik van stroom uit de accu.

Verzekering en rijbewijs?
De Carver is geen auto of motor. Om deze Carver te besturen heb je minimaal een A of B rijbewijs nodig. Let op het B rijbewijs moet voor 18 januari 2013 behaald zijn. Heb je alleen een geldig scooterrijbewijs  ( AM) neem dan contact met ons op. De Carver Base en R kan je wel met dit rijbewijs besturen! Wij kijken dan ook anders naar dit voertuig. Zo bieden wij hier een extra scherp eigen risico op aan. Zo is het eigen risico standaard 250 euro i.p.v. 350 euro per incident. Daarnaast is er standaard geen Ongevallen Inzittenden Verzekering opgenomen. Wil je het eigen risico verlagen? Dat is mogelijk, je verlaagt dan het eigen risico naar 135 euro per incident. Kijk naar de aanvullende keuzemogelijkheden. 

Subsidie?
Helaas is het niet mogelijk om SEPP subsidie aan te vragen op de Carver. Deze "auto" is uitgesloten uit deze regeling.

* Geen lange levertijd, rijd binnenkort al!
* Er is voldoende voorraad om uit te kiezen. Instappen doe je al binnen een paar weken na financiële goedkeuring! Waar wacht je nog op?


Wat is inbegrepen bij de prijs?
 • Rente, afschrijving en belasting

  Rente, afschrijving op de auto en wegenbelasting zijn allemaal onderdeel van jouw private lease.

 • All-risk verzekering

  De auto is standaard casco en WA verzekerd, inclusief ongevallen inzittenden verzekering. Bij niet verhaalbare schade geldt een eigen bijdrage van € 350,- (per incident)

 • Reparatie, onderhoud en banden

  Alle onderhoud en reparaties zijn onderdeel van het leasepakket, net als het vervangen van banden wanneer deze versleten zijn.

 • Schadereparatie en ruitschadeherstel

  Bij schade aan carrosserie of je autoruit, regelen wij de reparatie voor jou. Hierbij is in de meeste gevallen wel een eigen bijdrage van toepassing.

 • 24/7 pechhulp in Europa

  Heb je autopech onderweg? Dan staat onze pechhulpservice 24/7 voor je klaar. Overal in Europa!

 • Vervangend vervoer

  Heb je te maken met een reparatie die langer duurt dan 72 uur? Dan heb je, alleen binnen Nederland, recht op vervangend vervoer.

Wil je deze auto liever naar eigen smaak samenstellen?
Stel zelf samen
Kenmerken en uitrusting
+
Vraag een proefrit aan
+
All-in leasen bij Lease'm, alleen zelf tanken (video)
+
Liever een auto naar eigen smaak samenstellen?
+
Alle veelgestelde vragen op een rij (FAQ)
+


De getoonde uitvoering en kleur kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!