Over Lease’m

Lease’m is het private lease label van MKB Lease, de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland. Wij zijn onderdeel van Emil Frey Nederland, een van de grootste automotive holdings van Nederland met vele dealerbedrijven onder haar dak. Daarom hebben wij alles in huis om jou het beste advies, de beste service en alle benodigde faciliteiten te bieden.

Lease’m, lachend achter het stuur

Met Private Lease by Lease’m blijf je altijd mobiel. Zo heb je altijd een compleet private lease contract inclusief onderhoud, 24/7 pechhulp, goede verzekering, wegenbelasting en meer.  Zonder onduidelijkheden en kleine lettertjes. Je weet dus waar je aan toe bent.

Lease’m heeft bovendien een geschikte auto en leasecontract voor iedere fase in jouw leven. Of je nu jong bent en flexibel wilt zijn, je een gezin hebt en zekerheid wilt of dat je op middelbare leeftijd bent en je spaarcentjes aan de leuke dingen in het leven wilt besteden. Lease’m staat voor je klaar en adviseert je persoonlijk!

Bekijk de aangesloten dealerbedrijven

Lees snel meer over de dealerbedrijven die bij ons aangesloten zijn. Je kunt deze uiteraard ook altijd bezoeken om jouw droomauto te bekijken of een proefrit aan te vragen.  

Contact met Lease’m

Direct naar contactformulier
Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!