Opel private lease

Private lease een nieuwe Opel

Wil jij een nieuwe Opel gaan rijden? Dan zou Opel private lease zomaar iets voor jou kunnen zijn. Het alom bekende merk Opel staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding en degelijkheid. Zo kies je bijvoorbeeld uit een nieuwe Opel Corsa, Mokka of Astra. Met private lease, ook wel bekend als privé lease, weet je zeker dat alles rondom de auto goed geregeld is. Denk aan kosten voor onderhoud,  reparatie, banden, pechhulp, all-risk verzekering, wegenbelasting enzovoorts. Naast het leasetarief betaal je alleen de brandstof nog zelf. Op deze pagina lees je meer over private lease en de mogelijkheden op het gebied van Opel private lease.

Lease’m voorziet jou graag van advies bij het vinden van een geschikte Opel leaseauto. Wil je in een hagelnieuwe Opel rijden? Kijk snel bij aanbiedingen of jouw droomauto erbij staat of stel je Opel leaseauto naar wens samen in de lease configurator! Zie direct het leasetarief en vraag een offerte aan!

Stel je eigen Opel leaseauto nu samen

Zelf je Opel samenstellen

Waarom een Opel private leasen bij Lease’m?

Bij Lease’m staan we voor private lease zonder gedoe en verrassingen. En dat voor een vast tarief per maand. Jij blijft gegarandeerd mobiel en weet zo gelijk waar je maandelijks aan toe bent. Alleen de brandstof betaal je nog zelf. Prettig om te weten is dat Lease’m een stapje verder dan de rest. Wat dacht je hiervan?

Meer weten over Lease’m? Lees snel verder.

Alle Opel modellen

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!

Snel rijden?
Snel rijden?

Wat maakt een Opel leasen aantrekkelijk?

Waarom zou je gaan voor het privé leasen van een Opel? Een groot voordeel aan private lease is dat je weet waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand rijd jij bijvoorbeeld in een nieuwe Opel Crossland, Grandland of Mokka. De kosten die je per maand betaalt zijn all-inclusive. Zo zijn bijvoorbeeld kosten voor onderhoud, reparaties, 24/7 pechhulp en verzekeringen inbegrepen. De enige kosten die jij zelf nog maakt zijn kosten voor de brandstof. Dus waarom privé leasen? Omdat de volgende kosten allemaal inbegrepen zijn bij je maandkosten:

 • Kosten voor onderhoud, eventuele reparaties en banden
 • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen inzittenden verzekering
 • Pechhulp binnen Europa, 24/7
 • Wegenbelasting
 • Rente en afschrijving
 • Gratis vervangend vervoer
 • Schadeherstel en ruitreparaties
 • Afleveringskosten

Meer informatie over privé leasing.

Voordelen van private lease

Er zijn best wel wat voordelen om te kiezen voor private lease van een Opel. We delen er graag een aantal met je:

 • Met een vast maandbedrag weet je zeker dat je geen verrassingen krijgt. Je weet precies hoeveel kosten je per maand hebt. Naast dit vaste maandbedrag hoef jij alleen nog brandstof of stroomkosten te betalen.
 • Alles wordt voor jou geregeld. Denk aan verzekering, het onderhoud, de reparaties en belastingen. Je hoeft nergens naar om te kijken.
 • Je hoeft niet maanden of jaren te sparen voor een nieuwe auto. Je betaalt een relatief klein bedrag per maand.

Stel je eigen Opel leaseauto nu samen

Zelf je Opel samenstellen

Opel private lease modellen

Wij hebben bij Lease’m een grote selectie aan Opel leaseauto’s. Hieronder vind je een overzicht van de Opel modellen die bij Lease’m beschikbaar zijn voor private lease: