Subsidie op elektrische Private Lease auto

Goed nieuws voor alle geinteresseerden in elektrisch rijden. De conceptregeling voor een subsidie op de elektrische private lease auto is verstuurd aan de Tweede Kamer. Het is allemaal nog niet 100% definitief, maar de voortuitzichten zijn wel positief. Eind mei, begin juni wordt het definitieve besluit genomen. De subsidie gaat dan per 1 juli 2020 in. Uiteraard houden we je hierover graag op de hoogte. Ben je geïnteresseerd in elektrische private lease van Lease’m met uiteraard subsidie? Laat hieronder dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op als de regeling definitief is.

Hoe werkt de subsidie?

Ga je een elektrische auto leasen vanaf 1 juli 2020, dan kom je in aanmerking voor subsidie. Je hebt in 2020 recht op € 4.000,- voor een nieuwe auto. Voor een tweedehandsauto geldt de helft van dit bedrag. De regeling kan aangevraagd worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, echter dat regelen wij dan uiteraard voor je. Doel van de regeling is uiteraard om een extra stimulans aan jou te bieden om te overstap te maken naar 100% elektrisch rijden. Goed om te weten is dat hybride auto’s uitgesloten van deze regelgeving.

Goed om nog even te weten

Na start van een leaseperiode dient de auto een aantal jaren bij dezelfde eigenaar te blijven. In het geval van Private Lease gaat het om 4 jaar. Dit is wel even goed om in ogenschouw te nemen. Als je het contract eerder stopzet, dan eindigt ook de subsidie. Omdat deze maandelijks wordt ‘uitgekeerd’.

Als particulier is het verder ook maar eenmalig mogelijk om een subsidie aan te vragen. Dit kan dus niet voor meerdere auto’s gebeuren. De regeling geldt tot slot alleen bij bedrijven met Keurmerk Private Lease. Gelukkig heeft Lease’m dit belangrijke Keurmerk :-).

Wij houden u graag op de hoogte, vul het formulier in

Zoals hierboven al genoemd houden wij je bij interesse in elektrische Private Lease graag op de hoogte over de regeling en adviseren je te zijner tijd. Wij nemen dan contact met jou op, zodat jij het nu naast je neer kunt leggen. Handig toch? Laat je gegevens nu achter. Uiteraard behandelen we die vertrouwelijk en alleen voor dit doeleinde.

  • Door op 'verstuur bericht' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world