Private lease saai? Kies voor een cabrio!

Het private leasen van een auto kan soms best spannend en een tikje saai zijn. Maar wat als die auto een stoere uitvoering is met een open dak? Bij Lease’m kun je ook terecht voor diverse interessante cabrio modellen. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over het privé leasen van een cabrio auto. Want de zomer is nu toch echt begonnen en het mooie weer is er ook. Tijd om te ‘shinen’ in een cabrio!

Wat maakt een cabrio rijden zo interessant?

Het rijden van een cabrio auto is het ultieme gevoel van vrijheid. Je geniet van de frisse buitenlucht terwijl je naar jouw plaats van bestemming rijdt. Dat is niet alleen hartstikke gezond, het geeft je ook positieve energie. Vele mensen denken dat een cabrio alleen in de zomer leuk en praktisch is. Maar dat is zeker niet het geval. Ook in de lente en herfst, uiteraard bij droog weer, kan het prima om met je dakje open te rijden. Met het dak dicht merk je verder nauwelijks dat je in een cabrio rijdt.

Welke cabrio past bij mij?

Welke cabrio je kiest een beetje van je persoonlijke situatie af. Heb je bijvoorbeeld aan een tweezits genoeg of heb je meer plekken nodig in de auto? Verder is uitstraling belangrijk. Want jouw cabrio auto moet natuurlijk wel bij jouw smaak passen. Over het algemeen ziet een cabrio er altijd stoer uit, maar wellicht heb je net wat meer specifieke wensen. Wees kritisch bij het kiezen van jouw auto. Kijk daarbij ook zeker naar de binnenzijde van de auto.

Verder is de grootte van belang. Zo kies je bijvoorbeeld uit een MINI Cabrio Cooper. Kijk goed welke ruimte je nodig hebt en wat past bij jouw situatie. Wil je meer cabrio’s bekijken? Ga dan naar het stel zelf samen gedeelte op onze website en selecteer cabriolet aan de linkerzijde.

Waarom een cabrio auto private leasen?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een cabrio als private lease auto. We zetten er zomaar wat op een rij voor jou:

  • Op en top genieten van de frisse lucht in jouw cabrio
  • Ideaal voor de lente en zomer, maar uiteraard ook goed te doen in andere jaargetijden
  • Je betaalt een vast bedrag per maand voor je cabrio, alleen nog zelf tanken
  • Geen omkijken naar allerlei zaken rondom je auto. Alles is geregeld

Vragen over cabrio privé lease?

Een private lease specialist zit voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via 033-7507777 of info@leasem.nl.