Nieuwe automodellen in tweede kwartaal 2021

In 2021 brengen we je ieder kwartaal nieuws over de verse automodellen die op de markt zijn gekomen en die Lease’m voor jou kan aanbieden. Dit keer richten we op ons op een aantal nieuwe auto’s die in het tweede kwartaal van 2021 zijn uitgekomen of een model waarvan een modelupgrade heeft plaatsgevonden. Je leest er hieronder meer over en vindt er ook een link naar de gedetailleerde omschrijving van de auto. Heb je vragen over een automodel? Neem gerust contact met ons op!

Peugeot 308

De nieuwe Peugeot 308 moet zijn razend populaire voorganger opvolgen. En wij denken dat dit prima gaat lukken. Want de nieuwe 308  maakt echt indruk. Het exclusieve design valt meteen op. Kijk bijvoorbeeld naar de strakke en sportieve lijnen van de auto, in combinatie met het nieuwe Peugeot schild. De nieuwe Peugeot 308 is verder voorzien van de i-Cockpit 3D en standaard uitgerust met allerlei veiligsheidsystemen en comfort verhogende opties. U kiest naast een benzine uitvoering ook over een krachtige hybride variant. Ontdek hier meer over de nieuwe 308 en zie direct de private lease tarieven.

Renault Arkana

De Renault Arkana is een auto die aansluit in de lange rij van SUV’s die afgelopen jaren op de markt zijn gekomen. De ARkana is een sportieve maar zeker ook ruime SUVMet een vloeiende aflopende lijn en opvallende mooie stijl is dit echt een eyecatcher. We hadden het verder al over de grootte. De Arkana is namelijk ruim groter dan de Captur en ook zelfs iets groter dan de Kadjar. De Arkana is er voor nu alleen nog in een fijne e-tech hybride uitvoering, in diverse uitrustingsniveau’s. En dat voor een verrassend betaalbare prijs. Lees meer informatie over de Renault Arkana.

Seat Ibiza

Recent is er een facelift uitgekomen van de Seat Ibiza, een veel gekozen B-segment auto. De nieuwe Ibiza is voorzien van een strakkere uitstraling en heeft rondom LED-verlichting. In het interieur zijn er veel grotere wijzigingen. Zo is aangevuld met allerlei interessante digitale features en is het dashboard en interieur van fijn soft touch materiaal. Zoals je gewend bent is de Seat Ibiza er in een groot aantal uitvoeringen. Bekijk de gefacelifte Ibiza nu!

Seat Arona

Nog meer nieuws vanuit Seat. Want de Seat Arona, de compact SUV van het merk, heeft ook een flinke facelift ondergaan. De voorzijde heeft een hogere grille en er is een nieuwe voorbumper. Aan de achterzijde is er een vernieuwde achterspoiler en ook een andere bumper. Aan de binnenzijde zijn er vergelijkbare wijzigingen als bij de Seat Ibiza, met het soft-touch interieur en een groot infotainment systeem in de auto. Al met al een flinke stap voorwaarts voor de Arona. Bekijk meer over de Seat Arona.