Nieuwe automodellen in eerste kwartaal 2021

Vanaf 2021 brengen we je graag ieder kwartaal op de hoogte van nieuwe automodellen die zijn uitgekomen en die Lease’m voor je beschikbaar heeft. Dit keer kijken we naar een aantal nieuwe auto’s die in het eerste kwartaal van 2021 zijn uitgekomen. Je leest er hieronder uitgebreid over en vindt er ook een directe link naar de uitgebreide omschrijving van de auto. Heb je specifieke vragen over een automodel? Neem dan gerust contact met ons op!

Citroen C3 Aircross SUV
Met een dynamischer ontwerp, een verder verbeterd comfort en de vertrouwde modulariteit is de nieuwe Citroën C3 Aircross uitgekomen. De auto onderscheidt zich door zijn krachtige, originele maar ook zeker frisse look. De C3 Aircross is de ideale auto voor je dagelijkse ritten en dankzij het ruimte aanbod ideaal voor in je vrije tijd. De vernieuwde voorzijde toont meer expressie, oogt volwassener en met de kracht van een échte SUV. Met Citroën Grip Control en Hill Assist behoudt de C3 Aircross zijn indrukwekkende capaciteiten op elk wegdek. Bekijk nu alle modellen van de Citroen C3 Aircross SUV.

Dacia Sandero en Sandero Stepway

Deze 2 modellen kwamen op de rand van 2020 en 2021 uit, maar benoemen we zeker. Omdat de Dacia Sandero en Sandero Stepway hartstikke leuke en betaalbare auto’s zijn. De Sandero staat zelfs in de top van de meestverkochte auto’s in Europa sinds 2017. De nieuwe editie van beide modellen zijn echt fikse vooruitgangen ten opzichte van de voorganger. De Sandero heeft veel afgeronde lijnen, een meer vlakke vooruit en een lager dak. Dat maakt de auto aan de buitenzijde echt wel hip. Bekijk hier alle modellen van de Sandero.

De Sandero Stepway wordt standaard uitgerust met dakdragers met logo, grote spatbordverbreders en een speciaal ontwikkelde stickerset ter bescherming van het onderkant van de portieren. De vóór- en achterbumper zijn voorzien van een skidplate om te beschermen tegen krassen. Verder zie je uiteraard ook de mooie lijnen die je in de Sandero ziet. Bekijk hier alle modellen van de Sandero Stepway.

MINI Cooper en Cabrio

De MINI Cooper ging alweer even mee, maar ook daarvan is begin 2021 een nieuwe versie uitgekomen. En met succes wat ons betreft. De MINI behoudt haar herkenbare karakter, maar met het nieuwe silhouet en vernieuwde koplampen heeft de auto echt een opgefriste uitstraling. Nieuw is bovendien een elektrische versie van de MINI Cooper. Verder is de MINI Cooper standaard uitgerust met een 8,8 inch touchscreen en app-integratie. Ook is de MINI helemaal te personaliseren dankzij allerlei nieuwe kleuren, bekledingen en customize opties. Naast de normale MINI Cooper is er ook de MINI Cabrio in een nieuw jasje. Eigenlijk geldt hier hetzelfde voor.

Bekijk de nieuwe MINI Cooper en MINI Cabrio nu!

Hyundai KONA Electric

Het elektrische succesnummer van de Hyundai KONA heeft een vernieuwde uitstraling. De tweede generatie valt op door een sterk verbeterd design, nog meer veiligheidsvoorzieningen en volop connectiviteitsfuncties. Ook op het gebied van comfort en gemak is de nieuwe KONA Electric een flinke stap voorwaarts. Ook deze KONA is leverbaar met twee verschillende accupakketten, van respectievelijk 64 kWh en 39,2 kWh. Ontdek de nieuwe KONA Electric nu!