Nieuwe automodellen in eerste kwartaal 2022

In 2022 geven we je iedere drie maanden een update over de nieuwe automodellen die zijn uitgekomen en die Lease’m jou kan aanbieden. Dit keer praten wij je bij over een aantal nieuwe auto’s die eerder dit kwartaal (of eind 2021) zijn geïntroduceerd of een model waarvan een upgrade is verschenen. Lees snel verder en vindt ook een link naar de gedetailleerde omschrijving van de auto. Heb je vragen over een automodel? Neem gerust contact met ons op!

Volkswagen T-Roc

De T-Roc van Volkswagen is, ondanks dat het een relatief jong model is uit de VW stal, al een begrip in autoland! En deze strakke SUV is er nu in een geheel nieuw jasje. De auto heeft een uitgesproken voorkant, mooi lang silhouet met chromen frame en coupéstijl lijnen. Ook aan de binnenzijde ontbreekt het je aan niets, je krijgt alles wat je van een SUV verwacht. Ruime zitplekken, een comfortabele verhoogde instap en een prima bagageruimte van maximaal 1.290 liter. Ook het dashboard heeft een upgrade gehad, zoals een zacht schuimen bedekking die met stijlvolle stiksels zijn afgewerkt. Lees meer over de T-Roc.  

Renault Megane E-Tech

De Renault MEgane is een auto die al jaar en dag in het assortiment van Renault aanwezig is. Maar de eerste volledig elektrische Megane is in alles significant anders dan de reguliere Megane. De auto heeft alleen al een totaal andere uitstraling. De carrosserievorm valt als eerste op: het is niet echt een hatchback, maar ook niet echt een SUV. Het hangt er een beetje tussenin, een heuse cross-over dus! De Megane is qua gewicht relatief laag ten opzichte van vergelijkbare EV’s, dat maakt de auto lichtvoetig en lekker wendbaar. Je kiest bij de MEgane E-tech uit een tweetal accupakketten, waarmee je respectievelijk 300 km en 450 km (WLTP) kunt afleggen.  Je kiest uit diverse uitvoeringsniveaus.  Lees meer informatie over de Renault Megane E-Tec.

Opel Astra Sports Tourer

We hebben ook een nieuwkomer van Opel, namelijk de Astra Sports Tourer. De Stationwagon van de Astra. DIt model heeft een geweldige upgrade in uitstraling gekregen en is verrassend ruim te noemen. Zo is er een ruime bagageruimte van 608 liter, flink meer dan het voorgaande model. De Astra valt verder op door de strak vormgegeven voor en achterkant, en de daklijn die op vakkundige wijze naar achteren is gehaald. De Astra Sports Tourer is er naar benzine en diesel uitvoeringen, vanaf nu ook in een Plug-in Hybride versie. Met een elektrische actieradius van 60 km kun je ook een serieus stuk elektrisch rijden.  Onder de indruk geraakt van deze auto? Kijk dan snel naar de beschikbare uitvoeringen!

Skoda Karoq

Een upgrade van Skoda!  Want de middenklasse SUV uit de Tsjechische stal is dit jaar voorzien van een nieuwe look. De Karoq doet het sinds de introductie 5 jaar geleden erg goed. Nu is er dus een grote update, met onder meer standaard full-led matrix koplampen die als optie leverbaar zijn en een nieuwe uitstraling. Een digitaal instrumentarium is vanaf nu standaard op de Skoda Karoq en er zijn nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen met uitgebreide connectiviteit functies. Ook qua duurzaamheid is de Karoq vooruit gegaan, zo is de bekleding gemaakt van duurzame materialen en staat de EVO-motor in de Karoq garant voor gunstige verbruiks- en emissie getallen. De Karoq heeft nog steeds een goede prijs-kwaliteit verhouding en veel ruimte. Bekijk meer over de Skoda Karoq.

Dacia Jogger

We hebben ook een 100% nieuwkomer in dit lijstje met nieuwe automodellen. De Dacia Jogger. Deze opvallende verschijning is een ruime en comfortabele 7-zits gezinsauto, die hartstikke betaalbaar is. Wat het bijzondere daarbij is, is dat de Jogger de ruimte en afmetingen van een Stationwagon heeft gecombineerd met de gemakken van een SUV. En dat met een verfrissende uitstraling! De binnenruimte is daarnaast flexibel in te delen, dat maakt de auto erg praktisch voor het moderne gezin. De Jogger is verder voorzien van moderne rijhulp- en veiligheidssystemen die het jou comfortabel en veilig maken. De Jogger is er nu alleen nog in benzine uitvoering bij Lease’m, maar in 2023 volgt ook een hybride variant. Bekijk hier meer over de Dacia Jogger.

Volkswagen Taigo

We sluiten dit artikel met wederom een geheel nieuw model. Dit keer van Volkswagen: de Taigo! Een nieuwe sportieve uitgeruste Cross-over van de grootste Duitse autofabrikant. De Taigo heeft een lange lijst aan features waar je van kunt genieten, maar bovenal een erg opvallende, sportieve uitstraling. Je vervoert in de Taigo met gemak 5 personen en houdt ook nog voldoende bagageruimte over. De Taigo is een samenvoeging te noemen van de Volkswagen Polo en de T-Cross. En al zeggen we het zelf: dat is het hartstikke goed gelukt. De Taigo is er in een ruim aantal benzine uitvoeringen. Laat je nu inspireren! Meer over de Taigo.