Nieuwe automodellen in derde kwartaal 2021

In 2021 geven we je iedere drie maanden een update over de nieuwe automodellen die zijn uitgekomen en die Lease’m voor jou kan aanbieden. Dit keer praten wij je bij over een aantal nieuwe auto’s die in het derde kwartaal van 2021 zijn geïntroduceerd of een model waarvan een upgrade is verschenen. Lees er hieronder meer over en vindt ook een link naar de gedetailleerde omschrijving van de auto. Heb je vragen over een automodel? Neem gerust contact met ons op!

Lees hier ook nog even welke modellen er in het tweede kwartaal verschenen.

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een nieuw model elektrische auto, die op dit moment vooral op de zakelijke markt veel indruk maakt. Niet voor niets, want dit is een nieuw succesnummer in de lange rij SUV’s die op de markt zijn. De Q4 onderscheidt zich door onder andere de sterke accucapaciteit, die een actieradius van 341 km (WLTP) erop nahoudt bij de 52 kWh versie. Verder laad je de auto razendsnel bij: zo’n 130 km in 10 minuten via snelladen! Daarnaast maakt de Q4 e-tron ook van binnen indruk: zo is er standaard een geweldig SONOS geluidssysteem in de auto aanwezig.

Dacia Spring

De Dacia Spring is een elektrische auto waar al veel over geroepen is eerder dit jaar. Lang verwacht en nu eindelijk te bestellen! De compacte elektrische auto zorgt voor een doorbraak: dit is namelijk een uiterste betaalbare elektrische auto met zeer acceptabele prestaties. Voor minder dan 300 euro per maand stap je al in de Spring, en hoef je ook nooit meer dure benzine te tanken. De Spring heeft een acceptabele actieradius van 230 km (WLTP) en met snelladen laad je de accu tot 80% capaciteit op in 50 minuten. Het design van de auto is verder hip en aantrekkelijk. Ook is de basisversie van de auto al goed uitgerust met onder andere airco, lichtsensor, elektrisch bedienbare ramen en meer. Je kiest uit diverse uitvoeringsniveaus.  Lees meer informatie over de Dacia Spring.

Hyundai BAYON

Weer een nieuwkomer van Hyundai. Eentje in het zogenaamde ‘urban cross-over’ segment: de BAYON. Een trendy nieuwe naam voor een mooie hybride SUV. Deze compacte auto laat strakke lijnen zien in combinatie met opvallende vormgeving. Ondanks het compacte karakter is er ruimte genoeg voor het vervoeren van personen en hun bagage. Zo is er 321 liter bagageruimte.  De Hyundai BAYON zit verder vol met slimme techniek, de beste functies voor veiligheid en connectiviteit en een innovatieve, efficiente 48V mild hybride aandrijflijn.  Laatstgenoemde aandrijving samen met de Intelligent Manual Transmission, zorgen voor een laag benzineverbruik en dus minder CO2-uitstoot.  Onder de indruk geraakt van deze auto? Kijk dan snel naar de beschikbare uitvoeringen!

Skoda Kodiaq

Een upgrade van Skoda. Want de grootste SUV uit de Tsjechische stal is dit jaar geuprade. Vier jaar na de introductie van de eerste variant werd dat ook wel eens tijd. De uitstraling van de Kodiaq is aerodynamischer gemaakt en aan de voor- en achterzijde is er een verfriste ‘look’. Zo is de grille, bumper en achterspoiler aangepakt. En de koplampen vallen ook op, deze zijn scherper gesneden. Samen met de laatste technologie van Skoda geeft dit de Kodiaq een fikse upgrade! Bekijk meer over de Skoda Kodiaq.

Hyundai IONIQ 5

We sluiten deze nieuwkomer lijst met een bijzondere verschijning. De elektrische Hyundai IONIQ 5. Deze zogenaamde CUV valt op door zijn futuristische uitstraling en grote carrosseriesegmenten. In de IONIQ 5 is verder gebruik gemaakt van duurzame materialen en is alles ruimtelijk ingericht. Wat dacht je verder van het volledig digitale instrumentenpaneel? Dan zijn er nog de indrukwekkende EV prestaties. Zo is er een actieradius van bijna 500 km (WLTP) en kun je razendsnel laden met 800V. Al met al biedt de IONIQ 5 alles om een moderne elektrische auto voor het hele gezin te zijn! Meer weten? Bekijk hier meer over de IONIQ 5.