Einde leasecontract

Inname leaseauto bij einde leasecontract en eindinspectie auto

Eindigt je leasecontract binnenkort? Laat ons via onderstaande formulier weten wanneer je de auto komt inleveren bij de dealer. Vervolgens plannen wij binnen 24 uur de eindinspectie van de leaseauto. Deze wordt door een onafhankelijke expert gedaan. Uiteraard word je naderhand geïnformeerd over de uitkomsten van de inspectie via een digitaal innamerapport. Deze werkwijze is overigens tijdelijk, in verband met de huidige gezondheidssituatie. Bedankt voor je begrip hiervoor!

Let op: besluit je om de leaseauto eerder in te leveren dan de werkelijke einddatum van het contract, dan wordt de afrekening gewoon tot einde leasecontract opgemaakt.

  • Contactgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ
  • De leaseauto kan op maandag tot en met zaterdag teruggebracht worden naar de dealer die de auto heeft geleverd (deze staat vermeld in de e-mail die je van ons hebt ontvangen). Houd rekening met de openingstijden van de betreffende dealer. Let verder op dat de auto, samen met de dealer, afgemeld moet worden. Dit kan via www.leasem.nl/afmelden of via de PDF die je hebt ontvangen als bijlage van de e-mail over de inlevering van de auto.
  • Heb je een vraag? Bel ons gerust op 033 750 77 77, wij staan je graag te woord. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@leasem.nl

  • Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Jouw gegevens worden verder alleen gedeeld met de dealer en de inspecteur van de auto. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

 

Hulp of advies nodig?

Een private lease specialist staat op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur voor je klaar!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world