Lease'm heeft Keurmerk Private Lease

Geeft jou zekerheid en vertrouwen!

Lease’m is met trots in het bezit van Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is voor jou hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private lease overeenkomst af te sluiten. Wist je dat het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond? Het keurmerk wordt versterkt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Hier gaat een uitgebreide toetsing aan vooraf, die jaarlijks wordt herhaald. Lease’m heeft het keurmerk al een aantal jaren in haar bezit. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Dit betekent dat je veilig, zeker en met vertrouwen een private lease contract bij ons aangaat.

Waar staat het Keurmerk Private Lease voor?

Veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Als erkend private lease aanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten en biedt de volgende 5 zekerheden:

 1. Eerlijke voorwaarden
  Algemene voorwaarden zijn eerlijk en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Consumentenbond.
 2. Compleet product
  Dit betekent dat er volledige duidelijkheid is wat er in de leaseprijs zit. Jouw Lease’m private lease contract is dus altijd inclusief reparatie, onderhoud, banden, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  Wij als leasemaatschappij bekijken en beoordelen in samenspraak met jou hoeveel je wilt en kunt betalen voor je private lease contract. Dit biedt jou zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten ook werkelijk financieel kunt dragen.
 4. 14 dagen bedenktijd
  Je hebt het recht om zorgeloos te genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze te maken. Op basis van het consumentenrecht heb je daarom 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat in na ondertekening van het leasecontract.
 5. Zekerheid bij klachten
  Krijg je te maken met een geschil (waar we niet vanuit gaan)? Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Meer weten? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl.

Waarom het Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease is ontwikkeld, omdat steeds meer partijen private lease aanbieden en de vraag naar dit product sterk is toegenomen. Als consument kies je voor het gebruik van een auto en betaal je liever niet een groot bedrag voor de aanschaf van een auto. Het Keurmerk Private Lease helpt je beoordelen welke leasemaatschappijen je kunt vertrouwen.

De overheid vindt het ook waardevol dat je als consument eerlijk wordt geïnformeerd om zo een goede keuze te maken. Mede daarom is dit keurmerk opgezet. In het bestuur zijn diverse partijen vertegenwoordigd. Van partijen uit de autobranche tot consumentenorganisaties.

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!