DS private lease

Private lease een nieuwe DS

Wil jij in een prachtige, nieuwe DS gaan rijden? Dan is DS private lease ongetwijfeld iets wat ook in je gedachte is opgekomen. Het mooie merk DS staat voor een premium uitstraling, maar dat met aantrekkelijke tarieven. Zo kies je nu een nieuwe DS4, DS4 Cross of de al wat langer bekende DS3 Crossback Met private lease, ook wel bekend als privé lease, is alles rondom de auto voorzien. Denk niet alleen aan kosten voor onderhoud,  reparatie en banden, maar ook aan 24/7 pechhulp, all-risk verzekering en wegenbelasting. Naast het vaste maandelijkse leasebedrag, komt alleen brandstof of laadkosten nog voor eigen rekening. Op deze pagina lees je alles over private lease en de mogelijkheden op het gebied van DS private lease.

Lease’m geeft je advies bij het vinden van een geschikte DS leaseauto. Wil je in een hagelnieuwe DS rijden? Kijk snel bij aanbiedingen of jouw droomauto erbij staat of stel je Opel leaseauto naar wens samen in de lease configurator! Zie direct het leasetarief en vraag een offerte aan!

Stel je eigen DS leaseauto nu samen

Zelf je DS samenstellen

Waarom een DS private leasen bij Lease’m?

Bij Lease’m staan we voor private lease zonder gedoe en verrassingen. En dat voor een vast tarief per maand. Jij blijft mobiel en weet gelijk waar je maandelijks aan toe bent. Alleen de brandstof of stroomkosten betaal je nog zelf. Prettig om te weten is dat Lease’m een stapje verder gaat dan andere aanbieders. Wat dacht je hiervan?

Meer weten over Lease’m? Lees snel verder.

Alle DS modellen

Waarom DS private lease?

Waarom wordt private lease steeds populairder? Waarom maken veel mensen gebruik van private lease? Het grote voordeel van privé lease is dat je precies weet waar je aan toe bent. Samen stellen we een leasecontract op waarin precies vermeld staat wat je betaalt per maand. Voor dit bedrag mag jij in een gloednieuwe leaseauto rijden. Dus wil je graag in een nieuwe DS3 Crossback, DS4 of DS4 Cross, maar heb je niet een enorme spaarrekening? Dan is private lease de ideale oplossing!

Welke kosten zitten inbegrepen in het vaste maandbedrag?

 • Kosten voor onderhoud
 • Kosten voor reparaties
 • Schadeherstel en ruitreparaties
 • Afleveringskosten
 • WA+ Casco verzekering (all-in) + ongevallen verzekering inzittenden
 • Pechhulp in Europa, 24/7
 • Gratis vervangend vervoer
 • Nieuwe banden
 • Wegenbelasting

Ontdek meer over private leasing.

Voordelen van DS private lease

Wat zijn de voordelen van privé lease? We zetten de belangrijkste voordelen hiervan graag voor je op een rij:

 • Overzicht. Zoals al genoemd; voor een vast bedrag per maand kan jij in een gloednieuwe auto rijden. Je hoeft alleen nog de kosten voor diesel of benzine te betalen. Je weet precies waar je maandelijks aan toe bent.
 • Gemak. Alles wordt voor je geregeld. Je hebt zelf nergens meer omkijken naar. Wij regelen het onderhoud, de reparaties, de verzekering en de belastingen.
 • Niet sparen. Je hoeft niet maanden of jaren te sparen voor een nieuwe auto.

Stel je eigen DS leaseauto nu samen

Zelf je DS samenstellen

Populaire DS Modellen

Wat zijn populaire modellen van DS voor privé lease? We zetten de modellen voor je op een rij.

Heb je een vraag?

Bel een leasespecialist (werkdagen 08.00-17.30 uur) of stuur een mail!

Snel rijden?
Snel rijden?