Opel, DS en Mitsubishi nieuw in aanbod!

Wij zijn verheugd te melden dat het merkenaanbod van Lease’m verder is uitgebreid. Vanaf nu zijn namelijk ook alle modellen van de merken Opel, DS en Mitsubishi beschikbaar om privé te leasen via Lease’m. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op. Zo kunnen we nog meer consumenten de mobiliteit bieden waar zij naar op zoek zijn. Met de genoemde drie automerken voegen we een ruim aanbod aan interessante, betaalbare auto’s toe. Met daarbij ook een aantal elektrische auto’s die het goed doen onder de particuliere rijder.

Totaalaanbod naar vijftien merken!

Het aanbod aan automerken wordt met deze stap uitgebreid naar liefst vijftien automerken. Daarmee kunnen we in een groot aanbod van merken en modellen voorzien, zodat er voor nagenoeg iedereen een private lease oplossing voorhanden is bij Lease’m. Neem snel een kijkje in het merkenoverzicht dat Lease’m aanbiedt!

Waarom deze toevoeging?

Zoals je wellicht weet is Lease’m onderdeel van Emil Frey Nederland. Laatstgenoemde heeft de dealeractiviteiten van Driessen Autogroep in de regio Eindhoven overgenomen. Deze dealergroep is officieel dealer van onder andere de merken Opel en DS. Samen met Driessen Autogroep bieden wij je dus een complete service voor onder meer deze merken! En of je nu in de regio Eindhoven woont of niet, wij leveren jouw nieuwe auto desgewenst bij je thuis af.

Bekijk het OPEL aanbod Bekijk het DS aanbod Bekijk het Mitsubishi aanbod

Heb je vragen over deze toevoeging? Neem dan contact op met ons!