Download nu de nieuwe Lease'm app

Lease’m biedt vanaf nu een gloednieuwe en gratis app voor leaserijders. Met deze Lease’m app heb jij als berijder van Lease’m alle informatie rondom jouw private leaseauto altijd en overal binnen handbereik. Van het melden van schade of pech, tot aan het inzien handige auto- en contractinformatie en het raadplegen van je verzekeringsbewijs. De app voorziet daarnaast in een volledig digitaal berijdersboekje. De App zorgt voor meer gebruiksgemak. De App is gratis te downloaden voor Apple en Android gebruikers en op alle mobiele- en tablet apparaten te gebruiken.

De Lease’m app zorgt voor gemak. De applicatie biedt alle relevante gegevens rondom het private lease contract. De app vervangt verder alles wat vroeger in het dashboardkastje lag vanuit de leasemaatschappij. Zo is er een digitaal berijdersboekje waar je in overzichtelijke categorieën alle onderwerpen rondom je leaseauto terug vindt. Maar je kunt ook gebruik maken van de handige zoekfunctie.

Verder regel je al je zaken ook makkelijk en snel online. Zoals het melden van schade of het inplannen van een eindinspectie. Pech onderweg met je auto? Dan open je de Lease’m app en maak je met een druk op de knop contact met de Pechhulpdienst van Lease’m. 24/7 in heel Europa.

Download in App Store Download in Google Play Store

Simpel registreren
Registreren voor de gratis app kan binnen een minuut. Enige voorwaarde is dat je een leasecontract hebt bij Lease’m en dat je registreert aan de hand van het e-mailadres zoals je bij Lease’m hebt opgegeven.

Vragen over de Lease’m App?
Neem dan gerust contact op met Lease’m via info@leasem.nl of 033-7507777.

Heb je een vraag?

Bel met leasespecialist Lizzy of Nazmi (werkdagen 08.00-17.30 uur) of mail ons!